• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kotor Varoš 2013: Trijumf Caffe bara Attache

Trijumfom ekipe Caffe bar Attache u seniorskoj konkurenciji završen je turnir u odbojci „Kotor Varoš 2013“.

 Kotor Varoš 2013: Trijumf Caffe bara Attache Izvor: MONDO

Sandi Beharić, Mladen Kovačević i Ognjen Tešić su sasvim zasluženo osvojili titulu savladavši u finalu ekipu Caffe bar Stella rezultatom 2:0 po setovima (15:9, 16:14). Tokom turnira su imali samo jedan poraz u grupnoj fazi, ali kako je turnir odmicao pružali su najkonstantnije partije, pobijedivši svoje protivnike u četvrtfinalu i polufinalu sa glatkih 2:0.

"Ove godine je turnir bio veoma izjednačen. Nijanse su odlučivale o prvom mjestu, mi smo na kraju imali najviše koncentracije i u finalu smo savladali prošlogodišnjeg pobjednika, a potrudićemo se da naredne godine odbranimo trofej", istakao je Sandi Beharić.

U konkurenciji seniorki „Lopuže“ (Una i Sara Petrović, Nataša Trifunović) su poslije neizvjesne borbe u tri seta nadvisile Auto školu Signal rezultatom 2:1 (15:6, 19:21, 15:11). Ukupno je učestvovalo 28 ekipa u četiri uzrasne kategorije, a tokom tri dana turnira blizu 1.500 posjetilaca je uživalo u odbojkaškim utakmicama na Bjelinama.

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Una Petrović, dok je kod seniora taj epitet ponio Sandi Beharić, takođe iz pobjedničke ekipe.

"Organizacija je bila na visokom nivou, posebno bih pohvalila dječake koji su tokom tri dana dohvaćali lopte. 'Lopuže' su u finalu savladale vrlo neugodnog rivala, malo smo se opustili u drugom setu, ali smo greške ispravili u trećem setu i na kraju odbranile trofej od prošle godine. Provukle smo se na 'mišiće', baš kao prave lopuže", rekla je Una Petrović.

Novčane nagrade, pehare i diplome najuspješnijim ekipama i pojedincima uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Dalibor Vučanović. Velike zasluge za organizaciju turnira pripadaju Draganu Zeljkoviću i Alminu Ibričiću, tandemu trenera iz OK Kotor Varoš, kao i profesoru Miroslavu Šubari, koji je sudio mečeve u seniorskoj konkurenciji.

Generalni pokrovitelj turnira je bila opština Kotor Varoš, a ovom manifestacijom je završeno kotorvaroško sportsko ljeto. Tri manifestacije (mali fudbal, ulični basket i odbojka na pijesku) su okupile preko 100 ekipa i bile su izuzetno posjećene, a već danas organizatori su počeli sa pripremama za naredno kotorvaroško sportsko ljeto.

PLASMAN EKIPA:

Seniori
1. Caffe bar Attache
2. Caffe bar Stella
3. Pekara tradicija
Najbolji igrač – Sandi Beharić

Seniorke
1. Lopuže
2. Auto škola Signal
3. Gorenje servis
Najbolja igračica – Una Petrović

Kadeti
1. Caffe bar XL
2. Opremljivači
3. OK Kotor Varoš
Najbolji igrač – Nebojša Raljić

Pionirke
1. OK Kotor Varoš
2. Cvjećara Tepić
3. Caffe bar Stella
Najbolja igračica – Nataša Vučanović

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC