• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PADOBRANSTVO: Počinje EP i Svjetski kup

U Zalužanima sutra počinje Evropsko padobransko prvenstvo i Svjetski kup, na kojem će učestvovati 280 padobranaca iz 20 zemalja svijeta.

 PADOBRANSTVO: Počinje EP i Svjetski kup  Izvor: MONDO

U sedam dana, koliko će trajati ova sportska manifestacija, padobranci će se nadmetati u grupnim relativ skokovima i artističkim disciplinama.

U Padobranskom klubu "Banjaluka", koji je domaćin prvenstva, naveli su da učestvuju sportisti iz SAD, Velike Britanije, Ukrajine, Belgije, Slovenije, Poljske, Norveške, Litvanije, Italije, Izraela, Danske, Austrije, Francuske, Rusije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Njemačke, Holandije, Venecuele, Švedske i Mađarske.

Pomoć u organizovanju takmičenja pružili su Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Ministarstvo odbrane BiH, Ministarstvo civilnih poslova BiH i grad Banjaluka.

Evropsko padobransko prvenstvo i Svjetski kup biće završeni 19. avgusta, a ulaz na sportski aerodrom u Zalužanima je besplatan.

TRENING
Danas je na sportskom aerodromu u Zalužanima održan zvanični trening 260 učesnika Evropskog padobranskog prvenstva i Svjetskog kupa.

Sekretar Padobranskog kluba "Banjaluka" Rade Jungić rekao je da je osim takmičara iz 20 zemalja svijeta, u Banjaluku stiglo i deset stranih novinara iz Amerike, Velike Britanije, Francuske i drugih.

"Za takmičenje su obezbijeđena četiri aviona, dva iz Slovenije, po jedan iz Češke i Mađarske. U četiri dana takmičenja, padobranci će se nadmetati u grupnim relativ skokovima i artističkim disciplinama", istakao je Jungić.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC