• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana izgubila nakon pet meč lopti!

Najbolje rangirana srpska tenisarka bolno eliminisana sa turnira u Sinsinatiju od Francuskinje Aliz Korne - 6:2, 6:7, 4:6!

 Ana izgubila nakon pet meč lopti! Izvor: MONDO

Ana Ivanović, 14. teniserka WTA liste, uspjela je da u 1. kolu Sinsinatija izgubi meč od Aliz Korne iako je vodila 6:2, 5:2!

Nevjerovatan ishod njihovog drugog međusobnog meča kreiran je u potpuno nepotrebno uzbudljivoj završnici drugog seta, kada je Srpkinja dopustila Francuskinji da se vrati u duel u momentu kada je samo trebalo da je "dokrajči".

Nakon što je prvi set osvojila za pola sata, u petom je "brejknula" rivalku u petom setu i povela 3:2. Koristeći svoju dobru igru stekla je i značajniju prednost (5:2) i učinila kraj meča potpuno bliskim.

Međutim, tada joj se dogodio veliki pad, usljed kojeg je Korne osvojila dva gema na Anin servis, pa jedan na svoj i čak imala priliku da bez taj-brejka izjednači u setovima.

Drugi set je, uprkos tome, otišao u dodatni, odlučujući gem, u kojem je Ana povela 6:3, pa 8:7, pa 9:8, ali joj ni toliki broj prilika nije bio dovoljan da rivalki zada konačni udarac.

Korne je izjednačila, produžila meč, a Ivanovićeva nagovijestila da ipak zna kako da reaguje na tešku situaciju. Povela je u trećem setu 2:0... I nepovratno predala rivalki inicijativu.

Korne je povela 3:2, pa 4:3, a Ana bez dovoljno snage za još jedan veleobrt poklekla u desetom gemu.

Francuskinja će u drugom kolu igrati protiv Slovakinje Magdanelene Ribarikove.

Na turniru Masters serije u Sinsinatiju učestvuje i Jelena Janković, a u prvom kolu je očekuje duel sa Njemicom Sabine Lisicki. Na teren bi, prema rasporedu, trebale da istrče sat poslije ponoći.

Pobjednica tog duela susreće se u drugom sa Ruskinjom Ekaterinom Makarovom.

Turnir "Vestern end sautern open" igra se na tvrdoj podlozi, a pobjednica u ženskoj konkurenciji dobiće ček na 426.000 dolara i uz to 900 WTA poena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC