• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dudaš: Ivana me je inspirisala

Mihail Dudaš, rekorder Srbije u desetoboju, rekao je da ga je bronza Ivane Španović na SP u Moskvi motivisala uoči trke na 1.500 metara.

 Dudaš: Ivana me je inspirisala Izvor: MONDO

"Njena bronza definivitno za mene sija kao zlato. Pred trku na 1.500 metara, što mi je bila posljednja disciplina, imao sam priliku da je zagrlim i lično čestitam na samom terenu, iako to nije dozvoljeno. Bilo mi je zaista drago, a zbog toga sam bio i motivisaniji da istrčim rezultat dovoljan za nacionalni rekord", kazao je Dudaš.

On je istakao da u nastavku SP očekuje dobre rezultate od, trkača Emira Bekrića, bacača kugle Asmira Kolašinca i bacačice koplja Tatjane Jelače.

"Emir je spreman, to je neminovno, a Asmir mi se čini raspoloženim za odličnu borbu. Tatjana Jelača je još u Africi bacila preko 58 metara koplje na treningu kada smo pravili opklade, te očekujem da ovdje baci preko 62 metra. Voleo bih da joj se 'otkači' to koplje što dalje. Sve u svemu, želim im sreću jer je ona jako bitna", naveo je Dudaš.

On je u Moskvi zabilježio rezultat od 8.275 bodova, a uz to je postavio i tri nova lična rekorda.

"Obaranjem rekorda sam ispunio obećanje dato kako sebi, tako i svojim vjernim navijačima. Znao sam da sam spreman za rezultat preko 8.256, koliko je ranije iznosio rekord, samo je bilo pitanje za koliko ću ga preći", naglasio je Dudaš.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC