• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena ne voli dugine boje

Ruska atletičarka Jelena Isinbajeva podržala je zakon koji zabranjuje okupljanje i promociju pripadnika LGBT populacije u Rusiji.

 Jelena ne voli dugine boje Izvor: MONDO

"Ukoliko dozvolimo da se promoviše homoseksualizam i dopustimo da se sve ove stvari dešavaju na ulici, mi smo veoma uplašeni za našu naciju, jer sebe vidimo kao normalne ljude. Mi samo živimo u odnosu muškarci sa ženama i žene sa muškarcima", rekla je Isinbajeva.

Grin Tregaro podržala je homoseksualce povodom novog ruskog zakona tako što je za današnje kvalifikacije u skoku u vis, na Svjetskom prvenstvu u Moskvi, lakirala nokte u bojama duge.

Šveđanka je na društvenu mrežu Instagram postavila sliku svojih prstiju na ruci ispod koje je napisala "Nokti lakirani u bojama duge".

Takođe, isto je učinila i njena koleginica iz reprezentacije Moa Hjelmer, koja je na isti način lakirala nokte uoči učešća u kvalifikacijama za trku na 200 metara na stadionu Lužnjiki.

Rusija je u junu donela zakon kojim zabranjuje propagiranje "netradicionalnih seksualnih odnosa" i novčano kažnjava organizatore parada ponosa, zbog čega su mnogi tražili da joj se oduzme organizacija Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine.

Dan ranije, FIFA je saopštila da će preispitati ovaj sporni zakon, a pretpostavka je da bi Rusiji mogla da "visi" i organizacija Mundijala 2018. godine.

(MONDO/Agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC