• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isinbajeva: Niste me razumjeli...

Olimpijska i svjetska šampionka u skoku s motkom rekla je da je možda "pogrešno shvaćena" kada je osudila podršku atletičara homoseksualcima.

 Isinbajeva: Niste me razumjeli... Izvor: MONDO

Jelena Isinbajeva je izjavila da podržava ruski zakon protiv homoseksualaca i kritikovala je dve švedske atletičarke koje su lakirale nokte u bojama duge, kao podršku ljudima koji vole isti pol.

Ona je tada rekla da "ukoliko se dozvoli propagiranje takvih stvari na ulici, Rusi mogu da se plaše za svoju naciju jer se smatraju normalnim, običnim ljudima".

"Engleski nije moj maternji jezik i mislim da sam pogrešno shvaćena kada sam davala izjave. Željela sam da kažem da bi ljudi trebalo da poštuju zakone drugih zemalja, posebno kada borave u tim zemljama", navela je Isinbajeva u saopštenju.

"Poštujem stavove mojih kolega sportista i najoštrije sam protiv svake diskriminacije homoseksualaca", navela je Isinbajeva, koja je u Moskvi osvojila zlatnu medalju u skoku s motkom.

Rusija je u junu donijela zakon kojim zabranjuje propagiranje "netradicionalnih seksualnih odnosa" i novčano kažnjava organizatore parada ponosa, zbog čega su mnogi tražili da joj se oduzme organizacija Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC