• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIČKI: Na Fajnal siks kao lideri

Poslije pobjede nad Brešom i plasmana na završni turnir LŠ, trener Radničkog Dejan Jovović vjeruje da će to učiniti sa prve pozicije Grupe B.

Radnički je u 6. kolu Lige šampiona odradio odličan posao - savladao je Brešu u Kragujevcu sa 12:8 i osigurao učešće na Fajnal siks turniru.

"Drago mi je što je ekipa igrala na visokom nivou i disciplinovano tokom cijele utakmice. U odbrani smo uspjeli da iskontrolišemo Brešu da primimo praktično samo pet golova do posljednje dionice. Mislim da je ovo igra koja bi trebalo da nas prati do kraja sezone", rekao je Dejan Jovović, trener Radničkog.

On vjeruje da će njegov tim plasman na završni turnir dočekati kao prvoplasirani tim Grupe B.

"Ostalo je još četiri kola do kraja, 12 bodova je u opticaju, pa teoretski nismo osigurali prvo mjesto. Međutim, ova pobjeda nam daje mogućnost da sa dva trijumfa kod kuće osiguramo lidersku poziciju i plasiramo se direktno u polufinale", dodao je Jovović.

Vaterpolista Kragujevčana Srđan Vuksanović bio je zadovoljan učinkom protiv Breše i najavio da je to put kojim ekipa treba da ide.

"Ovo je velika pobjeda u kojoj smo pokazali karakter i osigurali prvo mjesto. U svakoj utakmici smo se maksimalno trudili. Nastavićemo tako i ubuduće i vjerujem da ćemo doći do zasluženog polufinala", kazao je Vuksanović.

Radnički se poslije šestog kola nalazi na prvom mjestu sa 18 bodova, Breša je druga sa 12, dok je Partizan treći sa devet, a Špandau četvrti sa sedam. Turski Galatasaraj zauzima peto mjesto sa isto toliko bodova, dok je rumunska Oradea posljednja sa jednim bodom.

Plasman na Fajnal siks, koji će se održati od 29. do 31. maja u Braseloni, izboriće po tri najbolje plasirane ekipe iz dvije grupe.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC