• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZOI: I na zatvaranju gaf sa krugom (V)

Organizatori ZOI u Sočiju poslije kiksa na otvaranju kada se nije otvorio peti olimpijski krug koji predstvlja Ameriku, ponovili sličan scenario.

Organizatori Zimskih olimpijskih igara u Sočiju poslije kiksa na otvaranju kada se nije otvorio peti olimpijski krug koji predstvlja Ameriku, ponovili sličan scenario i na kraju takmičenja u želji da naprave štos, koji je uspio.

Rusima se na svečanoj ceremoniji Olimpijskih igara 7. februara desio veliki propust, većina smatra jedini, kada se tokom performansa nije otvorio peti olimpijski krug koji predstavlja Sjevernu i Južnu Ameriku.

Organizatori su se odmah poslije tehničkog problema, koji je doveo do rasplamsavanja priča da li je to bila neka posebna poruka za Amerikance, izvinili zbog kiksa, a onda su na zvaničnoj ceremoniji zatvaranja Igara ponovili situaciju, sa željom da se našale na račun sopstvenog propusta.

Tokom programa u nedjelju uveče plesači u srebrnim svijetlećim odijelima formirali su četiri savršena kruga, dok je peta grupa ostala sakupljena, a zatim su poslije aplauza i ovacija sa tribina koji su uslijedili uz osmijeh, i oni napravili peti krug i kompletirali simbol Olimpijskih igara, koji je posebno zasijao. VIDEO

(MONDO, Foto: Youtube screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC