• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žana Novaković: Soči je fantazija

Skijašica Bosne i Hercegovine Žana Novaković nema nikakvih zamjerki na nedavno završene Zimske olimpijske igre u Sočiju.

"Zatvaranje je bilo spektakularno baš kao i otvaranje. Moje kolege i ja smo zaista presrećni što smo bili dio ovog svjetskog spektakla. Inače učešća na ZOI se pamte, to su uspomene za čitav život. Vidjeli smo i upoznali mnoge zvijezde, družili se sa takmičarima iz cijelog svijeta... Sve u Olimpijskom selu i Sočiju bilo je fenomenalno. O smještaju, hrani, ambijentu, uslovima za trening, mogućnostima zabave i razonode ne treba trošiti riječi", izjavila je Žana za "Glas Srpske".

Istakla je da je i sam kontrast između obala Crnog mora i olimpijskih borilišta u zimskom ambijentu nešto što se neće tako lako zaboraviti.

"Promijeniš dvije klime za 40 minuta koliko treba od Olimpijskog sela do obala mora ili u suprotnom smjeru do skijališta. Jednom riječju fantazija".

Zadovoljna je i ostvarenjima na sportskom polju jer je 26. mjesto u slalomu najbolji rezultat jednog predstavnika BiH na ZOI.

"U principu čovjek uvijek teži ka boljem, ali i ovako je dobro. Bila sam 26. u slalomu i 37. u veleslalomu. Na stazi sam dala koliko sam mogla, a sa visokim startnim brojevima ostvarila sam zaista dobre rezultate".

Novakovićeva je podvukla da je ekspediciji iz BiH ostao još dan da uživaju u čarima Sočija.

"Sutra ujutro (srijeda) rano krećemo kući. Već sam rekla da je Soči prekrasan, ali mogu reći i da sam se poželjela kuće, rodbine i prijatelja. Biće još mnogo obaveza na sportskom polju do kraja ove sezone, ali Olimpijske igre su bile svima nama vrhunac", zaključila je Novakovićeva.

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC