• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povrijeđena skijašica: Još ne osjećam noge

Ruska skijašica, koja je polomila kičmu na ZOI u Sočiju, izjavila da i dalje nema osećaj u donjim esktremitetima

Ona je dodala da ima veliku podršku i vjeruje da će uskoro stati na noge.

Marija Komisarova, mlada ruska reprezentativka u akrobatskom skijanju, koja je na treningu u Sočiju zadobila prelom kičme, izjavila je da, i poslije serije operacija kojima je podvrgnuta, ne osjeća noge.

"Još uvijek ne osjećam svoje tijelo od pupka naniže. Ipak, jaka sam i znam da ću jednog dana opet biti na nogama", napisala je na društvenim mrežama 23-godišnja Komisarova, koja je nedavno prebačena na klinku u Minhenu, koja je specijalizovana za povrede kičme.

Ona je napomenula da je riješila da se oglasi poslije teške nesreće kako bi svima stavila do znanja da sve vrijeme ima ogromnu podršku, kako od najbližih tako i od ljudi širom svijeta.

Mlada Komisarova posebno je istakla važnu ulogu svog vjerenika Alekseja Čadajeva, takođe skijaša, koji je od trenutka nesreće danonoćno uz njenu postelju.

"Da Ljoša nije uz mene, vjerovatno bih poludjela. On je moj Bog i čini da budem srećna čak i u ovim teškim trenucima. Sve vrijeme je pored mog kreveta i prenosi mi pozitivnu energiju. Naš život se nastavlja i molim se i vjerujem da će sve biti u redu", poručila je Komisarova iz bolesničke postelje iz Njemačke.

Marija Komisarova operisana je odmah poslije nesreće u Sočiju u lokalnoj bolnici, jer je tada procijenjeno da je previše rizično da bude transportovana u Moskvu. Nakon toga uslijedilo je još nekoliko hirurških zahvata u Rusiji, ali i u klinici u Njemačkoj, gdje je prebačena na zahtjev njene porodice.

(MONDO, foto: Foto: Beta/AP/RIA Novosti, Mikhail Klimentyev)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC