• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda staje na noge!

Rukometaši Zvezde sada mogu rasterećeno da igraju Superligu Srbije jer više ne postoji strah da zbog dugova budu suspendovani.

Tmurni oblaci iznad Rukometnog kluba Crvena zvezda konačno se razilaze...

Crveno–bijeli su platili 2,7 miliona dinara (oko 25 hiljada evra) duga prema bivšim igračima i sada mogu rasterećeno da nastave takmičenje u Superligi, piše "Sportski žurnal".

Rukometni klub iz Ljutice Bogdana izmirio je posljednje rate prema bivšim igračima Božidaru Nadovezi (8.300 evra), Ognjenu Jokiću (6.000) i Srđanu Trivundži (11.500).

Zvezda je imala uslovnu dozvolu da se takmiči u Superligi do 1. aprila, a pošto su sada dugovi izmireni ona će postati trajna i uprava crveno-bijelih više neće strijepiti za sudbinu u elitnom srpskom takmičenju.

Da se u Crvenoj zvezdi daleko bolje radi posljednjih godinu dana potvrđuje još jedan podatak o kojem je pisao "Žurnal". Klub je ove sezone na ime potraživanja isplatio 11 nekadašnjih prvotimaca, a riječ je o cifri od oko 100.000 evra. Takođe, isplaćene su i četiri plate sadašnjim igračima.

U posljednjem prelaznom roku, koji traje do petka, Nenad Peruničić je tim ojačao provjerenim snagama, internacionalcima Milanom Torbicom, Vukom Lazovićem, Lukom Denićem, Nikolom Lazićem kao i Nemanjom Nešovanovićem, Brankom Oljačom, Markom Pantelićem i Bojanom Mitrovićem. Još se čeka rasplet oko Ognjena Kajganića sa Železničarom.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC