• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: RK Borac m:tel u (ne)mogućoj misiji

Rukometaši banjalučkog Borca u 15. kolu SEHA Gazprom Južni tok lige u nedjelju gostuju u Bjelorusiji ekipi Meškova iz Bresta (16 časova).

Nakon velike pobjede u duelu sa beogradskim Partizanom, tim Janija Čopa imaće težak zadatak da nešto slično ponovi u Bjelorusiji, gdje će gostovati kod ekipe Meškova.

Tim iz Bresta trenutno je četvrtoplasirana ekipa reginalne lige. Ako se tome doda i činjenica da su crveno-plavi i dalje u štrajku, onda je jasno da su Bjelorusi izraziti favoriti u ovom meču.

"Što se tiče našeg rada, ništa se nije promijenilo. I dalje smo u svojevrsnom štrajku. Ne treniramo, već termine koristimo za igranje malog fudbala i košarke. Baš kao i pred meč sa Partizanom, odradićemo dva ili tri treninga u Bjelorusiji i to je to. U ovakvoj situaciji iluzorno je bilo šta obećavati, jer je jasno da bi Meškovu teško parirali i da je sve normalno. Svi se nadamo da će se veoma brzo nešto promijeniti i da ćemo početi sa normalnim radom i treninzima", rekao je za klupski sajt prvotimac Borca m:tel Mirko Mikić.

Desno krilo Borca m:tel Nikola Tešić, koji će sutra proslaviti 24. rođendan, ističe da će biti veoma teško ponoviti igru iz meča sa beogradskim crno-bijelima.

"Protiv Partizana smo odigrali odlično i zasluženo stigli do pobjede. Međutim, tako nešto biće teško ponoviti u Bjelorusiji. Naravno da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat, ali najvažnije je da se niko ne povrijedi, jer opet igramo praktično bez treninga", naglasio je Tešić.

Duel u Brestu igra se u nedjelju, 2. marta od 16 časova, a Banjalučani će već danas iz Beograda avionom otputovati u Bjelorusiju.

PAROVI 15. KOLA:

Petak, 28. februar
Lovćen - Vojvodina (18 časova)

Subota, 1. mart
Nekse - Vardar (17)
Partizan - Metalurg (18)
Tatran Prešov - CO Zagreb (18)

Nedjelja, 2. mart
Meškov Brest - Borac (16)

TABELA: CO Zagreb 37, Tatran Prešov 33, Vardar 28, Meškov Brest 27, Metalurg 25, Vojvodina 18, Borac m:tel 15, Nekse 11, Lovćen 11, Partizan 3.

(MONDO, foto: MONDO/Bojan Jakovljević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC