• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: Dobar žrijeb za Đokovića

Srpski teniser startuje protiv Haneskua ili kvalifikanta na prvom Mastersu u 2014. Sa Nadalom, Vavrinkom, Marejom i Federerom ne može prije finala.

Novak Đoković ove nedjelje deveti put u karijeri učestvovaće na turniru u Indijan Velsu, prvom Mastersu sezone.

Srpski teniser veoma dobro je prošao na žrijebu. Kao drugi nosilac, slobodan je u prvom kolu, a u drugom će odmjeriti snage sa pobjednikom meča između Rumuna Viktora Haneskua i kvalifikanta. Novak protiv Rumuna ima odličan skor - igrali su šest mečeva i Đoković je dobio svaki od njih.

U drugom dijelu žrijeba Rafael Nadal, Stanislas Vavrinka, Endi Marej i Rodžer Federer, pa Đoković ne može da se sastane sa njima prije finala.

Ukoliko zabilježi pobjedu u prvom meču Novak bi u trećem kolu mogao da se sastane sa Ivanom Dodigom, zatim bi išao na Tomija Robreda, ili Marina Čilića, dok bi u četvrtfinalu protivnici mogli da mu budu šesti igrač svijeta, Huan Martin del Potro, ili deveti sa ATP liste Žo Vilfred Conga.

Ako sve bude išlo po planu u polufinalu će odmjeriti snage sa Tomašom Berdihom, trenutno četvrtoplasiranim na svjetskoj rang listi, Džonom Iznerom, Rišarom Gaskeom ili Grigorom Dimitrovim.

Novak je prošle godine eliminisan u polufinalu Indijan Velsa, a bolji od njega bio je Del Potro, koji je slavio rezultatom 4:6, 6:4, 6:4.

Đoković, koji brani 360 poena na prvom turniru Masters serije ove godine, trijumfovao je dva puta u Indijan Velsu, 2008. i 2011. godine.

Turnir u Indijan Velsu igra se za ukupni nagradni fond od 6.170.000 dolara.

(MONDO, foto: Beta/AP/Kamran Jebreili)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC