• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IV: Bojana prošla, Jelena otpisala dubl

Za Jovanovski slijedi duel sa Karolinom Voznijacki, a Janković može potpuno da se posveti takmičenju u pojedinačnoj konkurenciji.

Bojana Jovanovski plasirala se u drugo kolo turnira u Indijan Velsu pošto je pobijedila domaću teniserku, 45. na WTA listi, Alison Riske 2:1 u setovima (3:6, 6:3, 6:3).

Jovanovski, 41. teniserka svijeta, do pobjede protiv Amerikanke došla je za nešto manje od dva sata, pošto je pet puta oduzela servis protivnici, koja je napravila četiri brejka.

Srpska teniserka će u drugom kolu igrati protiv Dankinje Karoline Voznijacki, koja je kao 10. nosilac bila slobodna u prvom kolu.

Jovanovski je do sada pet puta igrala s 12. teniserkom svijeta Voznijacki i ostvarila dvije pobjede. Posljednji put igrale su prošle godine, na turniru u Luksemburgu, kada je Voznijacki pobijedila 6:3, 3:6, 6:3.

Na turniru u Indijan Velsu igraju i Jelena Janković i Ana Ivanović. One su kao sedmi, odnosno 11. nosilac bile slobodne u prvom kolu.

Jankovićeva u drugom kolu igra protiv Austrijanke Ivon Mejsburger, a Ivanovićeva protiv pobjednice meča između Ukrajinke Elene Svitoline i Portorikanke Monike Puig.

Što se tiče konkurencije dublova, Jelena Janković i njena saigračica Timea Baboš iz Mađarske nisu uspele da se plasiraju u drugo kolo turnira, pošto su izgubile od slovenačko-češkog dubla Katarine Srebotnik i Kvete Peške 0:2 u setovima (6:7, 3:6).

Meč je trajao sat i 40 minuta. Srebotnik i Peške su prvi set osvojile poslije taj-brejka, koji su dobile sa 10:8, dok su u drugom setu napravile brejk više - dva, i tu prednost sačuvale do kraja.

Srebotnik i Peške će u drugom kolu igrati protiv Marine Eraković sa Novog Zelanda i Petre Martić iz Hrvatske.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC