• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC M:TEL: Kako protiv "totalnog rukometa"?

Rukometaši Borca m:tel u 16. kolu SEHA Gazprom Južni tok lige u nedjelju od 18 časova u Boriku dočekuju drugoplasirani Tatran Prešov.

Slovački tim bori se za prvu poziciju sa CO Zagrebom i u duel sa Banjalučanima ulaze kao favoriti.

Šef stručnog štaba crveno-plavih Jani Čop osvrnuo se na utakmicu prošlog kola protiv Meškova u Brestu i najavio da sličan sistem treba primijeniti i u nastavku sezone.

"U Brestu smo odigrali dobar meč. Da smo imali mogućnost rotacije i odmora tokom utakmice, te da je igrao Ratko Nikolić, pitanje je kakav bi bio krajnji rezultat. Igrači su dali sve od sebe, pokazali želju i cijelu utakmicu odigrali kao ekipa i prezadovoljan sam zbog toga. Nadam se da ćemo i u narednim mečevima igrati tako. Ni u jednom trenutku nisu nas nadigrali. Ali, izmorili su nas. Kasnili smo u nekim duelima zbog umora i to je glavni razlog našeg poraza protiv Meškova", rekao je Čop o meču protiv Meškova, koji je Borac izgubio 27:31.



U odnosu na duel sa Bjelorusima, Čop će protiv Tatrana moći da računa na iskusnog Ratka Nikolića.

"Kao i svaki meč za nas, duel sa Tatranom biće izuzetno težak. Svi znamo o kakvom se timu radi. Vjerovatno će na Fajnal for otići sa prvog mjesta", pohvalio je protivnika trener Borca m:tel Jani Čop i dodao:

"Radi se o ekipi čiji igrači već dugo igraju zajedno, koja gaji 'totalni rukomet', kako ga ja zovem, sa brzim centrom, puno tempa i kao takvim, stilom igre koji nama apsolutno ne odgovara u ovom trenutku, obzirom da nam nedostaje treninga i da smo deficitarni u igračkom kadru".

Banjalučani su u dosadašnjem dijelu SEHA Gazprom Južni tok lige ostvarili bilans od četiri pobjede i 11 poraza.

"Protiv Tatrana igramo u našoj dvorani. Ne mogu da ne spomenem atmosferu iz prošle utakmice. Nadam se da će slična biti i sada protiv Tatrana. Očekujem podršku publike, da nam da dodatnu snagu, kako bi igrači pružili svoj maksimum", pozvao je Čop navijače da u što većem broju ispune dvoranu Borik u nedjelju od 18 časova, kada je na programu duel 16. kola regionalne lige protiv slovačkog predstavnika.



TRKULJA: KAO DA SMO DOBILI PLATU
Zanimljivu izjavu na pres konferenciji dao je iskusni pivot Borca m:tel Goran Trkulja.

"Atmosfera u ekipi je dobra, pozitivna, kao da smo dobili platu", našalio se Trkulja i nastavio: "Šalim se, naravno. Obzirom na trenutnu situaciju, Tatran je veliki favorit. Međutim, mi ćemo pokušati, uz podršku naših navijača, koje pozivam ovom prilikom, doći do iznenađenja".

PAROVI 16. KOLA:

igrano u četvrtak

Lovćen - Vardar 23:41,

subota

Nekse - Partizan (17),
Metalurg - Meškov Brest (17.45),
Borac m:tel - Tatran Prešov (18),
CO Zagreb - Vojvodina (19).

TABELA: CO Zagreb 37, Tatran Prešov 36, Vardar 31, Meškov Brest 30, Metalurg 28, Vojvodina 21, Nekse 17, Borac m:tel 12, Lovćen 11, Partizan 6.

(Tekst i foto: Bojan Jakovljević - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC