• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se zagrijavao protiv Rumuna

Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Indijan Velsu poslije pobjede 7:6 (7:1), 6:2 nad Rumunom Viktorom Haneskuom.

Sljedeći je Kolumbijac Alehandro Gonzales.

Na mjestu gdje je 2008. i 2011. osvajao titule, a prethodne dvije sezone ispadao u polufinalu, (2) Novak Đoković startovao je pobjedom ove godine.

On je u ponedjeljak ujutru po našem vremenu pobijedio Rumuna Viktora Haneskua rezultatom 7:6 (7:1), 6:2, što mu je sedma pobjeda u isto toliko mečeva sa 32-godišnjim "komšijom", trenutno 87. na ATP listi.

Protivnik Đokoviću u meču za ulazak u četvrtfinale biće 25-godišnji Kolumbijac Alehandro Gonsalez, 91. na svijetu, koji je pobijedio Ivana Dodiga iz Hrvatske rezultatom 6:4, 2:6, 7:6 (7:5). Njih dvojica nikada se nisu sastajala ranije.

Đoković je na putu ka finalu mogao da se sastane sa Huanom Martinom Del Potrom, koji ga je izbacio prošle sezone u polufinalu, ali se Argentinac povukao s turnira vrijednog 6.169.040 dolara zbog povrede.

Pobjedniku Indijan Velsa pripašće 1.000 ATP poena i 1.000.000 dolara, dok finalisti ide upola te sume i 600 bodova. Titulu brani (1) Rafael Nadal koji se takođe plasirao u treće kolo.

Novak je ove sezone loše počeo godinu, sa jutrošnjom pobjedom ima skor 7-2, četvrtfinale Australijan Opena i polufinale Dubaija. Na oba turnira je branio titule i oba puta bio je eliminisan od švajcarskih tenisera, Rodžera Federera i Stanislasa Vavrinke.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Matthew Stockman)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC