• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal: Nije bilo kako treba

Najbolji teniser svijeta poslije ispadanja sa Mastersa u Indijan Velsu rekao da od početka turnira nije mogao da uhvati željeni ritam.

Rafael Nadal čestitao je Aleksandru Dolgopolovu na iznenađujućoj pobjedi u trećem kolu Indijan Velsa i negirao da ima bilo kakvih zdravstvenih problema.

"Nijednog trenutka nisam stekao dobar osjećaj na terenu. Ne samo u ovom meču, nego i u prethodnom (protiv Štepaneka). Činjenica je da sam imao teške protivnike, koji mi nisu dozvolili da uhvatim ritam... Tako je kako je", rekao je Španac poslije poraza u tri seta - 3:6, 6:3, 6:7.

On je konstatovao da je, uprkos želji, nemoguće boriti se za trofej na svakom turniru.

"Krivo mi je zbog lošijih partija, jer volim ovaj turnir, ali realnost je da ne možete uvijek da igrate finala. Ja sam to uradio na prethodna tri turnira ove godine, sada nisam. Protivnik je bio bolji, život se nastavlja. Potrudiću se da budem bolji u Majamiju".

Nadal je prethodnih osam godina u Indijan Velsu igrao minimum polufinale.

Poslije njegovog ispadanja, najozbiljniji kandidati za plasman u finale (iz te polovine "kostura") su Federer, Marej i Vavrinka.

Rodžer Federer savladao je Dmitrija Tursunova u dva "taj brejka", dok je Jirži Veseli uzeo prvi set Endiju Mareju, a Britanac preokrenuo na 6:7, 6:4, 6:4. Stanislas Vavrinka bio je ubjedljiv protiv Andreasa Sepija - 6:0, 6:2.

Novak Đoković u utorak kasno uveče igra meč trećeg kola protiv Kolumbijca Gonzalesa, nakon čega bi mogao da se sastane sa Čilićem ili Robredom.

Najbolje rangirani igrači u Novakovoj polovini su Gaske, Izner i Dimitrov, ali do polufinala može da stigne samo jedan od njih...

(MONDO, Foto: Beta/AP/Mark J. Terrill)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC