• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Ne smijem više ovako

Srpski teniser izjavio da je zbog pada koncentracije teško ostvario pobjedu protiv Alehandra Gonzalesa i da to više ne smije sebi da dozvoli.

Novak Đoković igraće u osmini finala Indijan Velsa, nakon što je poslije više od sat i po vremena igre uspio da eliminiše Kolumbijca Alehandra Gonzalesa - 6:1, 3:6, 6:1.

Drugi teniser svijeta poslije apsolutne dominacije u prvom setu, dozvolio je protivniku, koji je prvi put u karijeri učestvovao na turniru Masters serije, da preuzme incijativu, stigne do brejka i uvede meč u treći set.

"Igrao sam dobro na početku, a onda sam doživio veliki pad koncentracije i bez ikakvog razloga mu dozvolio da osvoji drugi set. Vratio sam se u trećem setu, ali to ne smije više da mi se događa", rekao je Novak posle meča.

Đoković je istakao da je učešće mladih igrača na velikim turnirima dobra stvar za tenis, ali i da od iskusnijih rivala iziskuje dodatni oprez.

"Bilo mi je potrebno malo vremena da se naviknem na njegov stil igre. Imate nova lica i igrače koji mogu da igraju protiv najboljih i to je dobro za sport. Takođe, to nas tjera da radimo jače i da napredujemo pokušavajući da podignemo igru na viši nivo", dodao je Đoković.

Najbolji sportista sa prostora SFRJ za ulazak u četvrtfinale boriće se sa Hrvatom Marinom Čilićem, 24. teniserom svijeta, koji je bio bolji od Tomija Robreda (6:4, 6:3).

"Čilić je u zaista dobroj formi, napredovao je posljednjih mjeseci radeći sa Goranom Ivaniševićem. Moram da igram na visokom nivou tokom celog meča ako želim da ga pobijedim", rekao je srpski teniser.

Novaku će to biti osmi duel protiv Čilića u karijeri, a sve prethodne završio je u svoju korist, uključujući i posljednji odigran 2012. u četvrtfinalu turnira u Sinsinatiju (6:3, 6:2).

Turnir u Indijan Velsu, koji je Đoković osvajao dva puta u karijeri, a prošle godine eliminisan u polufinalu, igra se za nagradni fond od 5,24 miliona dolara.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Mark J. Terrill )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC