• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Konačno "pročitala" Voznijacki

Srpska teniserka u osmini finala Indijan Velsa savladala bolove u leđima i dobila Dankinju poslije pet uzastopnih poraza.

Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale turnira u Indijan Velsu, pošto je pobedila Karolinu Voznijacki sa 6:3, 6:1.

"Izgubila sam prethodno ko zna koliko mečeva od nje, ali ovoga puta igrala sam zaista dobro. I na ateren sam izašla sa ciljem da iskoristim svaku šansu. Protiv karoline, čak i ako igrate dobro, možete da napravite previše grešaka i pobedite sami sebe. meni se to dogodilo nekoliko puta u prošlosti. Ovoga puta trudila sam se da igram dobro i agresivno. Pronašla sam pravi način, dobar ritam, čekala sam prave udarce i kontrolisala sam igru i poene. Nisam joj dozvolila da igra onako kako zna i to je bilo veoma važno", rekla je osma teniserka sveta.

Jankovićeva je tako prekinula niz od pet poraza protiv 12. teniserke svijeta, ali još više raduje činjenica da nije osjećala posljedice povrede leđa koju je zadobila početkom nedelje.

"Iznenadila sam sebe. Povrijedila sam leđa i dan prije meča nisam mogla da udaram lopticom svom jačinom. Odradila sam mnogo terapija, nisam mogla ni parike da obujem. Izašla sam na teren i nisam znala kako ću se osjećati, da li će mi pokreti biti ograničeni ili da li ću moći da igram svoju igru. Ali, uspela sam i bila sam iznenađena učinjenim. Zaista sam srećna što sam pobijedila", rekla je srpska teniserka.

Jelena će se u četvrtfinalu sastati sa Agnješkom Radvanskom, trećom teniserkom svijeta, koja je pobijedila Francuskinju Aliz Korne (7:5, 6:3).

Iako je Poljakinja dobila četiri posljednja duela protiv Srpkinje (Džej Džej slavila samo u prvom duelu, daleke 2008. na Rolan Garosu), najavljuje žestoku bitku za polufinale.

"Igrale smo dosta puta jedna protiv druge, ali je naš posljednji meč bio prije mnogo vremena. Meč četvrtfinala biće pravi izazov za mene, pogotovo što Jelena igra odlično ove godine, a i protiv Voznijacki prikazala je sjajnu partiju. Sigurna sam da ću u četvrtfinalu morati da igram svom najbolji tenis", istakla je Radvanska.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Mark J. Terrill )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC