• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Debi novog trenera Radničkog

Vaterpolisti Radničkog u subotu od 20 sati gostuju rumunskoj Oradei u 7. kolu grupe B Lige šampiona. Debi novog trenera Uroša Stevanovića.

Kragujevački Radnički se već plasirao na finalni turnir Lige šampiona, a ako u subotu savlada Oradeu u Rumuniji i teoretski će zauzeti prvo mjesto u Grupi B a to znači i direktan plasman u polufinale najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.

Zanimljivost ovog meča je u tome što će na klupi Radničkog u svojstvu prvog trenera debitovati Uroš Stevanović, dosadašnji pomoćnik Dejana Jovovića, koji je nedavno smijenjen.

"Prvo mjesto u grupi i sve pobjede u dosadašnjem dijelu takmičenja nas obavezuju da i u Rumuniji idemo na pobjedu, ali nam i omogućavaju da isprobamo neke nove taktičke zamisli. Imali smo dvije udarne nedjelje treninga, pa igrači nisu baš najsvježiji, ali mislim da sve zavisi od nas i očekujem pobjedu. Međutim, ne potcjenjujemo Oradeu koja je respekt zaradila i u prvoj utakmici protiv nas", rekao je Stevanović.

U ovoj sezoni Radnički i Oradea sastajali su se dva puta u Kragujevcu i oba puta domaći su pobijedili. Najprije su bili ubjedljivi u kvalifikacijama (13:5), a potom su tijesno slavili, tek u posljednjoj četvrtini (8:6).

Oradea je sastavljena uglavnom od domaćih reprezentativaca, pojačanih sjajnim srpskim golmanom Gojkom Pijetlovićem i prošlogodišnjim igračem Radničkog, Vojislavom Čupićem.

(MONDO, Foto: VK Radnički)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC