• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković spreman za tri "taj brejka"

Najbolji srpski teniser od 22 časa igra protiv Džona Iznera u polufinalu Masters 1000 turnira u Indijan Velsu. Prvi par Federer - Dolgopolov.

Novak Đoković "počistio" je u petak uveče Žilijena Benetoa (6:1, 6:3) i napravio idealnu uvertiru za revanš američkom dvometrašu Džonu Izneru, koji ga je prije dvije godine savladao upravo u polufinalu Indijan Velsa.

Tada je rezultat bio 7:6, 3:6, 7:6 u Iznerovu korist, a Novak i ovog puta očekuje sličan meč. Ukupan međusobni skor je 4:2 za Đokovića, koji u Indijan Velsu ima trijumfe 2008. i 2011.

"On sa svojim snažnim servisom sigurno nije neko protiv koga želite da igrate po ovakvoj vrućini. Preda mnom je veliki izazov, jer Izner servira snažno i precizno, tako da moram da budem smiren i koncentrisan od prvog do posljednjeg poena, spreman da odigram i sva tri 'taj brejka'", izjavio je Đoković.

Izner je u četvrtfinalu eliminisao Letonca Gulbisa - pogađate - rezultatom 7:6, 7:6!

Drugi teniser svijeta u razgovoru sa novinarima je priznao da je ove godine doputovao u Indijan Vels sa većim psihološkim opterećenjem, pošto na prva dva ovogodišnja turnira nije uspio da osvoji trofej.

"U prvim mečevima sam imao uspona i padova, ali poslije sigurne igre u četvrtfinalu, mislim da sam na pravom putu. Protiv Benetoa sam uradio sve onako kako sam želio... Plasman u polufinale je uvijek dobar rezultat, ali naravno da želim da odem što dalje".

Od 20 časova u prvom polufinalu sastaće se Rodžer Federer i Aleksandr Dolgopolov.

Ukrajinac, koji je 31. na ATP listi, do sada se sa Švajcarcem sastao samo u polufinalu Bazela 2010. godine i predao pri kraju drugog seta - 6:4, 5:2. On je u Indijan Velsu pobijedio trojicu bolje rangiranih tenisera: Nadala, Fonjinija i Raonića.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Mark J. Terrill)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC