• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Borac m:tel slavio u Novom Sadu!

Na zatvaranju sezone u SEHA Gazprom Južni tok ligi, rukometaši Borca m:tel u Novom Sadu savladali Vojvodinu 26:22 (15:7).

Banjalučani su već u prvom poluvremenu stekli veliku prednost od osam golova, a domaćin predstojećeg Fajnal fora u nastavku je samo uspio da je prepolovi.

Poveli su gosti sa 3:0 ne dozvolivši Novosađanima da im zatresu mrežu u prvih devet minuta susreta. Ta prednost je stalno rasla do konačnih 15:7 nakon prvih 30 minuta igre.

U nastavku meča, Banjalučani su održavali prednost, dok su domaći u par navrata uspjeli sa smanje na "minus dva", ali nisu mogli ozbiljnije da zaprijete.

Prvo ime crveno-plavih bio je Nemanja Bezbradica sa osam pogodaka, a u redovima Borca m:tel istakao se i Marko Mikić sa pet golova. U poraženoj ekipi bolji od ostalih bio je Strahinja Stanković, strijelac devet pogodaka.

Trijumf protiv šampiona Srbije, izabranicima Janija Čopa bio je peti u sezoni, koju su završili na osmom mjestu.

"Bio je ovo još jedan meč u nizu u kojem je rezultat bio u drugom planu. Ovaj trijumf veoma je važan zbog fantastične atmosfere koja vlada među igračima i koju želimo da zadržimo u doigravanju za šampiona BiH. Imali smo turbulentnu sezonu i siguran sam da smo imali normalne uslove, da bi osvojili devet do 12 bodova više“, rekao je trener crveno-plavih nakon utakmice.

Krilni igrač Borca m:tel Nikola Tešić imao je stoprocentan učinak na meču sa Vojvođanima (3/3).

"Željeli smo da se od ovogodišnje SEHA lige oprostimo dobrom utakmicom. Nadali smo se pobjedi, obzirom da igramo dobro u posljednje vrijeme. Vojvodina je bila motivisana da nam se revanšira za poraz u prvom dijelu sezone. Ipak, najvažnije je da svi igrači budu spremni za važne bitke koje nas očekuju u domaćem prvenstvu"
, naglasio je Tešić.

VOJVODINA - BORAC 22:26 (7:15)

VOJVODINA: L. Arsenić, Popov2, Barišić 2, Perović, Pušica 3, Pilipović 2, Todorović 3, Ranisavljević, Nikolić, N. Arsenić, Babić 1, Stanković 9, Kocić.

BORAC:
Janković 4, Tešić 3, Krstajić, Mikić 5, Njezić 1, Bezbradica 8, Rađenović 1, Obradović 2, Šešić, Ćeranić 1, Blažević, Trkulja, Nikolić 1.

(MONDO, foto: MONDO/B.J.)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC