• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizanova prva meč lopta

Ako pobijedi Oradeu u srijedu u Rumuniji, Partizan će igrati na završnom turniru Lige šampiona.

Vaterpolisti Partizana znaju šta im je činiti ako žele da igraju na završnom turniru Lige šampiona. Pobjeda nad rumunskom Oradeom u srijedu u gostima (19 časova) otvara im vrata "Fajnal siksa".

Ne bi valjalalo da crno-bijeli propuste ovu šansu, jer će im u posljednja dva kola, iako će oba meča igrati na svom bazenu, biti mnogo, mnogo teže. Na Banjicu dolaze kragujevački Radnički i italijanska Breša.

Nema sumnje da je Partizan kvalitetnija ekipa od Oradee. Uostalom, crno-bijeli su u prvom meču na Banjici dobili 10:4, ali Rumuni umiju da budu nezgodni. Sve što vaterpolisti Partizana treba da urade jeste da ponove sjajnu igru koju su pružili protiv Galatasaraja u prethodnom kolu i neće biti zime.

"Našu šansu u meču sa Oradeom bismo trebalo da tražimo u tome što oni nemaju šanse da izbore plasman na fajnal-siks u Barseloni, dok nama ova utakmica mnogo znači. Moramo da probamo da odigramo u našem stilu... Mislim da smo kvalitetniji od njih i da možemo na ovom meču da razriješimo sve", rekao je trener crno-bijelih Vladimir Vujasinović novinarima u Beogradu.

On je dodao da rumunski tim kod kuće igra znatno kvalitetnije nego u gostima, ali da sve zavisi od njegovih igrača.

"U Rumuniji očekujemo sasvim drugu priču od one u Beogradu. Oni su ekipa koja jako dobro igra kod kuće... Imaju veliku podršku navijača, ali ako mi budemo odigrali na nivou iz prethodnih utakmica, ne bismo trebali da imamo problema", rekao je trener crno-bijelih.

Partizanu je za prolazak na završni turnir Lige šampiona potrebna pobjeda protiv Oradee u Rumuniji ili poraz njemačkog Špandaua od Radničkog.

Crno-bijeli u Grupi B trenutno zauzimaju treće mjesto sa 12 bodova, pet više od četvrtoplasiranog Špandaua, a tri manje od drugoplasirane Breše.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC