• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, ovo je tvoj najbolji teniski meč! (V)

Novak Đoković odigrao je u Majamiju meč za koji neće dobiti nijedan ATP bod,ali koji vrijedi koliko i titula na Rolan Garosu.

Srpski teniser ispunio je veliku želju djevojčici koja je paralizovana od struka na dole i koristi samo jednu ruku.

"Moja ćerka Karla Sofija (15) boluje od spine bifide, ona je u kolicima (bez pokreta i bez senzacija od struka na dole), koristi samo jednu ruku, nema prste na ruci, ali , bez obzira na to ona igra tenis i veliki je Novakov obožavalac. Njen san je da ga upozna. Znam da to nije lako, ali ja sam samo otac koji pokušava da ostvari ćerkin san. Ona je imala veoma težak život (13 operacija za 15 godina ) i to bi je učinilo neizmjerno srećnom. Zato vas molim, pomozite mi da pokažem mojoj ćerki da treba da vjeruje u svoje snove.

Bog vas blagoslovio, Hoze."


Ovako je ukratko glasilo pismo upućeno Fondaciji Novak Đoković.

Uprkos brojnim obavezama srpski teniser nije mogao da odbije ovaj poziv. Karla Sofija i Novak odigrali su u Majamiju teniski meč koji će 15-godišnja djevojčica sigurno pamtiti cijelog života.

VIDEO

"Sofija je za mene pravi heroj. Danas smo se družili na terenu i igrali tenis zajedno. Svakog dana učimo i stičemo nova iskustva. Danas mi je Sofija potrvrdila svojim primjerom nešto što uvijek sebi ponavljam kad je teško: nikada se ne predajte!", bio je pod utiskom Novak.

Karlin tata rekao je da nikada neće imati dovoljno vremena ni riječi kojima bi zahvalio Đokoviću što je izmamio osmijeh na lice njegovoj ćerki.

"Tata, nakon susreta sa mojim novim prijateljem Noletom dobila sam još veću snagu da se borim. Nisam ni zamišljala da može da bude još bolja osoba nego što je teniser", rekla je Karla Sofija kroz suze svom ocu.

(MONDO, foto: Screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC