• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lajović: Možda bih i pobijedio...

Srpski teniser nije razočaran poslije poraza od Dolgopolova. Za sporni momenat kaže: "Desilo se što se desilo. Tako je to u sportu".

Srpski teniser Dušan Lajović rekao je da mu mnogo znači što je danas ravnopravno igrao sa Aleksandrom Dolgopolovim na Masters turniru u Majamiju.

"Mnogo toga pozitivnog može da se izvuče iz ovog meča, jer sam igrao ravnopravno sa igračem iz prvih 20, servirao sam za meč, imao sam mini-brejk...mnogo pozitivnih stvari. Nadam se samo da mogu da zadržim ovaj nivo u predstojećim turnirima", rekao je Lajović agenciji Beta u Majamiju.

Lajović je u trećem kolu Masters turnira izgubio u tri seta 3:6, 6:0, 7:6. Meč je bio prekinut zbog kiše, a srpski teniser je u trećem setu oštećen jer je sudija dosudio aut iako je lopta bila u terenu.

"Teško mi je sada da pravilno analiziram, tek se završio meč i još sam pod utiscima. Ne znam šta bi bilo da sudije nije zvao aut, jer sam prilično lako dobio loptu. Možda bih dobio i meč loptu? Ali, desilo se što se desilo. Tako je to u sportu, znam da sudija nije hteo da pogriješi. To me malo poremetilo i još sam razmišljao o tome kad sam poslije servirao, tako da je i to doprinijelo malo na kraju", rekao je Lajović.

Reprezentativac Srbije trenutno je 89. na ATP listi, a do trećeg kola je došao kao "srećni gubitnik". Dolgopolov je 23, a drugi set je danas dobio sa 6:0.

"Igrao je nevjerovatno tada, pogađao poene koji nisu bili laki...stvarno nisam bio u situaciji da osvojim gem. Poslije tog drugog seta sam rekao sebi da je on podigao igru i da mogu i ja i da treba da se borim kako znam i umijem. Uspio sam u trećem setu. Malo je falilo da to bude dovoljno, ali danas nije", rekao je Lajović.

Ovog 23-godišnjeg tenisera danas je bodrio i najbolji teniser Srbije i drugi igrač svijeta Novak Djoković, a Lajović je kazao da mu to mnogo znači.

"Više puta sam govorio koliko je nevjerovatno to što Novak radi za nas, stalno nas bodri i pomaže kad god može. Danas je došao na pune tribine i vjerovatno su mnogi htjeli da se slikaju sa njim i da traže autogram, a njega sutra čeka meč. Sve to mnogo znači nama mlađim igračima", rekao je Lajović.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC