• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Filipović se vraća u Pro Reko

Autor mondo.rs

Filip Filipović se posle dve godine vraća u Pro Reko, pišu italijanski mediji. Italijani bi da vrate i Prlainovića i Duška Pijetlovića. Eger zainteresovan za Nikolu Rađena.

 VATERPOLO: Filipović se vraća u Pro Reko Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Izgleda da je završena renesansa srpskog klupskog vaterpola.



Nakon što je saopšteno da je mađarski Eger doveo dvojicu sjajnih vaterpolista, srpskih reprezentativaca Miloša Ćuka iz Partizana i Borisa Vapenskog iz Crvene zvezde, tu nije kraj odlazaka najboljih igrača iz srpskog vaterpola.

Prema pisanju italijanskih medija, italijanski Pro Reko, nakon debakla na završnom turniru u Barseloni, odlučio je da ponovo osveži ekipu.

Filip Filipović, zvezda srpske reprezentacije i kragujevačkog Radničkog, posle dve godine se vraća u Pro Reko. On se na specijalizovanom vaterpolo sajtu www.wpdworld.com već vodi kao igrač Pro Reka.

Isti izvori navodi i da Reko pregovara sa Andrijom Prlainovićem (Crvena zvezda) i Duškom Pijetlovićem (Sintez Kazanj).

Reko je ostao bez Norberta Madaraša koji ide u mađarski Solnok, kao i dvojica dosadašnjih igrača riječkog Primorja - Danijel i Deneš Varga. U Solnoku igraju trojica srpskih reprezentativaca - Milan Aleksić, Živko Gocić i Stefan Mitrović.

Vrlo je moguće da će Radnički ostati bez još nekoliko iskusnih igrača, jer italijanski mediji "sele" crnogorskog centra Borisa Zlokovića u Posilipo (u kojem je dugo igrao), a Hrvata Damira Burića u Brešu...

"Večernje novosti" saznaju i da bi Crvena zvezda mogla da bude dodatno oslabljena jer je Nikola Rađen na meti mađarskog Egera.

Hrvatski mediji pišu da je riječko Primorje zainteresovano za vaterpolo zvezdu u usponu - Dušana Mandića iz Partizana, mada je za njega veliko obeštećenje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC