• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gulbisov trener: Đoković pobeđuje i osvaja trofej!

Autor mondo.rs

Austrijanac koji trenira Novakovog protivnika u polufinalu, "garantuje" da će naš teniser ove godine trijumfovati na pariskoj šljaci.

Teško je reći da li Ginter Breznik pokušava da rastereti svog učenika i "uspava" Novaka Đokovića pred njihov polufinalni okršaj, ili jednostavno govori ono što misli.

Uglavnom, trener Ernestsa Gulbisa (17. na ATP listi) tvrdi da će Đoković pobediti i Letonca u polufinalu, ali i bilo kog tenisera koji mu se suprotstavi u konačnoj borbi za trofej (Rafael Nadal ili Endi Marej)!

"Ernests nema čemu da se nada protiv Novaka. Đoković je favorit čitavog turnira. Nekoliko puta je na Rolan Garosu pokušao da se domogne trofeja, a ovog puta će ga i uzeti. Siguran sam u to. Garantujem vam", rekao je Breznik za zvanični sajt grend slem turnira u Parizu.

4:1

Đoković je dobio četiri od pet susreta sa Gulbisom na ATP Turu, s tim da su se poslednji put sastali pre više od tri godine u Indijan Velsu. Letonac ga je savladao samo početkom 2009. u Brizbejnu.

Gulbis ovih dana igra kao nikada ranije. U prethodne dve runde deklasirao je Tomaša Berdiha i pobedio Rodžera Federera.

Nije li malo čudno, da baš čovek koji ga je transformisao i mentalno i igrački, izjavi da će mu u petak biti potrebno "čudo", samo da bi odigrao ravnopravan meč!?

"Iako Ernests trenutno igra na veoma visokom nivou, to je i dalje za 10 do 15 odsto lošije od Novakovog proseka. Novak je u stanju da satima igra konstantno dobro, tako da će za Ernestsa biti uspeh da mu oduzme tri-četiri gema po setu".

Austrijski trener dodao je da je Gulbis već uradio veliku stvar na ovom turniru. I onda odlučio da još malo "hajpuje" Đokovića...

"Čak i ako ne bude imao svoj dan, razlika u klasi je prevelika. Mnogo je iskusniji i totalno je fokusiran da osvoji Rolan Garos".

Verodostojnost tvrdnji Gintera Breznika moći ćemo da proverimo u petak od 13 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC