• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakova mentalna priprema za Nadala? Šah!

Autor mondo.rs

Drugi teniser sveta iskoristio je dan predaha uoči finala Rolan Garosa da sa jednim od svojih trenera odigra partiju drevne igre.

Da bi se u sportu stiglo do vrhunskih rezultata, potrebni su besprekorna fizička sprema, tehnika, taktika... svakako i "hladna" glava.

Novak Đoković tako je odlučio da u sklopu priprema za finale Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala, pronađe mir u partiji šaha sa Borisom Bekerom.

Fotku je na svom Twitter profilu objavio pod haštagom "NoleFam", što znači da je proslavljeni nemački teniser za proteklih šest meseci uradio dovoljno da postane deo "porodice", kako Novak tretira i svoje najbliže saradnike.

Đoković je odluku da Beker preuzme deo dotadašnjih obaveza Marijana Vajde saopštio sredinom decembra i isprva ljudi nisu bili oduševljeni njihovom saradnjom. Međutim, u poslednje vreme srpski as beleži odlične rezultate i na korak je od ostvarenja najvećeg cilja u poslednje tri sezone.

Kao što je poznato, Rolan Garos je jedini grend slem turnir koji još nije osvojio.

Govoreći o tome kako funkcioniše kada su oko njega i Beker i Vajda, Novak je rekao da ne može da zalazi u detalje, ali da je sve jasno definisano.

"Imamo određene dogovore i dnevne rutine, koje svi poštujemo, jer radimo kao tim. Svi doprinose mojim igrama na teniskom terenu i mom uspehu. Drago mi je da su stvari došle na svoje mesto, jer je i nama samima trebalo malo vremena da shvatimo kako je najbolje raditi".

Početak velikog finala zakazan je za nedelju u 15 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC