• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole: Poslednjih dana nešto mi se događa...

"Povraćao sam više puta", rekao je Novak Đoković posle poraza u finalu Rolan Garosa.

Sjajan početak, fizički pad, pokušaj da se podigne, dekocentracija, nefer gest jednog navijača, dupla greška, poraz, suze, govor...

Premotavaće Novak Đoković ta četiri pariska sata mnogo puta iznova.

Drugi put igrao je finale Rolan Garosa i drugi put doživeo poraz od Rafaela Nadala. Svima, koji su gledali meč, bilo je jasno da sa našim asom nije sve u redu, naročito nakon što je dobio prvi set. Izgubio je naredna tri i nagovestio zbog čega se to dogodilo....

"U poslednjih četiri, pet dana, nešto se čudno događalo sa mojim zdravljem", rekao je Đoković na konferenciji za medije.

"To je bilo prisutno i protiv Gulbisa (u polufinalu, prim. aut). U međuvremenu sam povraćao više puta..." (POGLEDAJTE VIDEO)

Izgleda da su to prepoznali i Parižani, koji su mu priredili "standing ovation" po završetku meča, a srpski as bio je vidno dirnut tim gestom.

"Ona podrška koju sam dobio na kraju meča mi je mnogo značila. Zbog tih ljudi i zbog sebe pokušavaću i dalje, ponovo i ponovo, da osvojim ovaj trofej. Pokušavaću do kraja karijere...", poručio je.

"Zaista prisustvojemo neverovatnom momentu, da jedan teniser uspe da osvoji devetu titulu na Rolan Garosu. Bilo je dosta emocija tokom turnira i ovog finala, uspona i padova. Trudio sam se da maksimalno uložim snagu, i čestitam Nadalu, koji je danas bio bolji", rekao je Đoković na kraju.

"Izgleda da je Novak povraćao između setova"

Kako navodi agencija AP, Djoković je posle dobijenog prvog seta počeo da plaća danak vrućini, zbog koje je očigledno imao mučninu, a verovatno da je i povraćao.

"Nije izgledalo dobro po Španca na početku meča, s obzirom da je Srbin kontrolisao skoro svaki poen. Obojica tenisera su između gemova koristili vlažne peškire kojima su hladili glavu, a Djoković je izgledao u jednom trenutku kao da je povraćao", konstatuje AP.

"Đoković je i u trećem setu izgledao potpuno van ritma, a nakon vođstva Nadala od 3:0 teturao je odlazeći na stolicu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC