• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometašice Srbije: U Švajcarsku bez opuštanja

Reprezentativke Srbije žele da na gostovanju u Stafu upišu pobedu, baš kao i u poslednjem meču kvalifikacija protiv Slovenije i trijumfovalno izbore plasman na EP.

 Rukometašice Srbije: U Švajcarsku bez opuštanja Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Najbolje rukomeštašice Srbije u četvrtak će u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo gostovati selekcije Švajcarske.

Iako su u prvom meču trijumfovale rezultatom 32:21, izabranice selektora Saše Boškovića ističu da maksimalno spremne i motivisane dočekuju i duel u Stafu, od 20 časova.

"Ono što je za nas jako bitno, jeste da smo u kompletnom sastavu i da sve igračice putuju za Švajcarsku. Očekuje nas jako zanimljiva utakmica, mi smo favoriti i tako i idemo", rekao je pred polazak ekipe u Švajcarsku selektor Saša Bošković.

Nakon utakmice sa Švajcarskom, Srpkinje očekuje meč poslednjeg kola grupe V, sa Slovenijom u nedelju u Nišu.

"Posle Švajcarske, igramo sa Slovenijom, znamo šta nas čeka, veliki ulog, mi ćemo dati sve od sebe da obe utakmice odigramo što bolje. Naš cilj su Olimpijske Igre, a ide se preko Švajcarske i Slovenije", dodao je Bošković.

Sanja Damnjanović poziva na oprez.

"U Vrnjačkoj Banji smo odradili pripreme i spremili se za Švajcarsku kao i za svakog drugog protivnika. Ne treba da se opuštamo, bez obzira ko bio naspram nas. Iskustvo je pokazalo da je sa takvim ekipama, kao što je Švajcarska, teže igrati. Videli smo njihovu utakmicu sa Slovenijom, koje su izgubile sa dva gola razlike. Dve pobede u utakmicama koje slede, sa Švajcarskom i Slovenijom, vode nas na EP, ulog je veliki, daćemo sve od sebe", rekla je Damnjanović.

I čuvarka nacionalnog tima Srbije Katarina Tomašević smatra da maksimalno ozbiljno moraju da pristupe meču u gostima, jer Švajcarkinje igraju mnogo bolje kod kuće.

"Spremni smo za utakmicu. Spremali smo se za duboku zonu, kakvu Švajcarska igra. One mnogo bolje igraju kod kuće, nego u gostima, ali to nas neće obeshrabriti. Ne treba se opuštati. Recimo sa Slovenkama su igrale dva gola razlike, ali opet se vidi da umeju da budu težak i ozbiljan protivnik. Mi smo kvalitetna ekipa i pokušaćemo lagano da ih dobijemo i pokažemo ko smo i šta smo", naglasila je golman Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC