• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Na pobedu i u Brnu

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije poziva saigrače na opreznost uoči revanša baraža za Svetsko prvenstvo protiv Češke u gostima.

 Ilić: Na pobedu i u Brnu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Bez obzira na ubedljivu pobedu protiv Češke (23:15) u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo u Kataru 2015, kapiten srpskih rukometaša Momir Ilić upozorava na maksimalnu ozbiljnost i u revanšu, koji će se igrati u subotu u Brnu (13.50).


"Zadovoljni smo rezultatom iz Niša, ali to je tek prvo poluvreme. Nema opuštanja. Česi su odigrali slabije, ali neće tako biti u Brnu. Pokušaće da nas stignu i pobede. Neće biti lako, ali imamo kvalitetniji tim. Sve zavisi od nas. Spremni smo i idemo na pobedu. Nemamo šta da računamo i kalkulišemo sa golovima. Želimo ponovo da slavimo i plasiramo se u Katar, gde nam je i mesto", rekao je Ilić.

On je dodao da Srbija mora da nastavi kontinuitet učešća na velikim takmičenjima.

"Pobede donose bolju atmosferu, pa je tako bilo i ovog puta. Dobro smo trenirali i popravljali detalje u kojima smo grešili u Nišu. Odbrana je bila odlična. Darko Stanić je branio dobro, na svom nivou. Slabije smo odigrali napad na 5-1 odbranu. Stavili smo akcenat na to, jer verujem da će sa njom početi utakmicu", ocenio je Ilić.

Srpski rukometaši pre četiri godine, takođe, su igrali protiv Češke u baražu, a atmosfera u hali u Plzenju bila je pozorišna.

"Biće verovatno mlaka za naše poimanje navijanja i ovog puta. Rukomet nije previše popularan tamo, iako sam čuo da je prošli put u Brnu bilo dosta ljudi i dobra atmosfera. Iskusni smo da igramo pod pritiskom i to neće biti faktor koji će uticati na našu igru", zaključio je Ilić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC