• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaher izašao iz kome!

Autor mondo.rs

Legendarni vozač Formule 1 izašao je iz kome i napustio je bolnicu u Grenoblu, saopštila je njegova porodica

Mihael Šumaher došao je svesti, šest i po meseci nakon što je na skijanju doživeo teške povrede glave zbog čega je sve vreme bio u veštački izazvanoj komi.

On je izašao iz kome i napustio je bolnicu u Grenoblu, gde je bio smešten posle nesreće i prebačen je na rehabilitaciju u jednu kliniku, stoji u saopštenju njegove porodice.

 "Šumaherova porodica zahvaljuje svima, naročito lekarima, medicinskim sestrama i tearpeutima u bolnici u Grenoblu kao i svima koji su pomogli prethodnih meseci i uradili odličan posao", navodi se u saopštenju porodice Šumaher.

Kako prenosi "Bild" Šumaher je svestan i može da komunicira sa okolinom. Prethodnih dana komunicirao je sa suprugom Korinom i decom. Njegovo stanje ocenjeno je kao stabilno i više mu nije potrebna pomoć lekarskog osoblja u Grenoblu, zbog čega je napustio tu bolnicu.

Porodica Šumaher nije navela gde se nalazi klinika na kojoj će se oporavljati 45-godišnji Šumaher, ali izražava veliku zahvalnost svima koji su legendarnom vozaču Formule 1 slali poruke podrške prethodnih meseci.

"Hvala svima na podršci, za koju smo sigurni da je pomogla Mihaelu", stoji u saopštenju.

"Šumaher je napustio bolnicu i preselio se u ustanovu gde će nastaviti drugu, dugu fazu oporavka. U budućnosti očekujemo razumevanje kako bi se njegova rehabilitacija odvijala daleko od očiju javnosti", izjavila je portparol nemačkog vozača Sabine Kem, ne želeći da otkrije u kakvom je trenutno stanju Šumaher.

Mihael Šumaher teško je povredio glavu na skijanju 29. decembra u Francuskoj, nakon čega je stavljen u indukovanu komu i obavljene su mu dve operacije. On je u bolnici u Grenoblu proveo dugo vremena jer je prva faza opravka trajala mnogo duže nego što se očekivalo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC