• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković - Marej, finale pre finala?

Autor mondo.rs

Branilac titule i poraženi finalista Vimbldona mogli bi da se sastanu i ove godine, samo u polufinalu, dok su Nadal i Federer u drugoj polovini "kostura". Lajović prvo protiv Garsije Lopeza.

Novak Đoković u ponedeljak će početi juriš na svoj drugi Vimbldon protiv Andreja Golubjeva iz Kazahstana.

U drugom kolu mogao bi da se sastane sa Štepanekom, a kasnije sa Congom, Berdihom i u polufinalu sa Endijem Marejom, koji ga je 2013. nadigrao u borbi za trofej, rezultatom 3:0.

Britanski teniser na startu igra protiv Belgijanca Gofina, Rodžer Federer ne bi trebalo da ima težak posao u duelu sa Italijanom Lorencijem, dok bi Rafael Nadal odmah mogao da se nađe na iskušenjima.

Prvi reket sveta (ne i prvi nosilac na Vimbldonu, to je Đoković) u utorak igra protiv Slovaka Martina Kližana, a u drugom kolu će ga možda sačekati Čeh Lukaš Rosol, koji ga je u istoj fazi turnira eliminisao prošle godine!

Potencijalni rival u trećem kolu mu je Hrvat Ivo Karlović, koji je ubitačnim servisom takođe kadar da mu napravi probleme...

Podsetimo da je Novak osvojio Vimbldon 2011. godine, pobedivši Nadala u finalu (3:1).

Dušan Lajović u prvom kolu je izvukao 28. nosioca, Giljerma Garsiju Lopeza iz Španije, dok bi posle toga mogao da se sastane sa Nemcem Štrufom ili Poljakom Kubotom.

Lajović je ove godine prvi put u glavnom žrebu turnira. Na Australijan openu je ispao u drugom kolu, a nedavno na Rolan Garosu "preskočio" tri prepreke i u osmini finala očekivano izgubio od Nadala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC