• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor odbojkaša Srbije: Moramo bolje!

Autori mondo.rs Autori Agencije

"Ruska reprezentacija je igrala savršeno u nekim periodima meča, ali sam siguran da smo im dosta pomogli da ne uđu u kriznu situaciju", rekao je Igor Kolaković.

Selektor odbojkaške reprezentacije Igor Kolaković rekao je da je Rusija odigrala sjajan meč u Svetskoj ligi, ali i da joj je Srbija pomogla da upiše pobedu.

"Bio je ovo težak i nervozan meč, atmosfera je bila naelektrisana. Posle izgubljenog prvog seta, Rusi su stvarno igrali sjajno na elementu servisa, prijema, pa čak i odbrane, što nas je dosta demoralisalo. Potom smo ušli u seriju grešaka i nismo mogli da se izvadimo do kraja", rekao je Kolaković.

Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Rusije rezultatom 3:0 (37:35, 25:15, 25:16) u prvom meču četvrtog vikenda Svetske lige.

"Sutra moramo biti znatno strpljiviji, ne možemo da kad izgubimo prvi set, izgubimo svu energiju i svu veru da možemo da pobedimo koliko god da dobro igraju. Ruska reprezentacija je igrala savršeno u nekim periodima meča, ali sam siguran da smo im dosta pomogli da ne uđu u kriznu situaciju. Sutra moramo znatno bolje", naveo je Kolaković.

Tokom današnjeg meča povredili su se Uroš Kovačević i Dragan Stanković, a selektor Kolaković je kazao da još nije poznato o kakvim povredama je reč i da li će oni moći da igraju sutra.

Srbiji je ovo treći uzastopni poraz u Svetskoj ligi i trenutno je druga na tabeli Grupe B sa 11 bodova. Prva je selekcija SAD sa 15, dok je Rusija treća sa osam bodova.

Drugi meč četvrtog vikenda Svetske lige Srbija i Rusija igraju sutra od 14.00, takođe u Surgutu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC