• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukrali Šumijeve lekarske nalaze i nude na prodaju

Sabine Kem, menadžerka sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1, potvrdila da su ukradena i ponuđena na prodaju dokumenta za koje se tvrdi da su lekarski izveštaji nemačkog vozača.

Mihael Šumaher posle izlaska iz višemesečne kome tajno je nedavno prebačen iz klinike u Grenoblu na rehabilitaciju u bolnicu u Lozani. Budući da je sve bilo dobro isplanirano i organizovano kao i prethodnih meseci, uprkos velikoj znatiželji, nijedna fotografija bivšeg asa nije procurila u javnost.

 Ipak, postoje oni koji su spremni na sve u želji da zarade na tuđoj muci. Nepoznati počinioci ukrali su medicinsku dokumentaciju Mihaela Šumahera i sada je nude na prodaju.

"Ukradena lekarska dokumenta se već nekoliko dana nude na prodaju. Te osobe tvrde da poseduju medicinsku dokumentaciju o Mihaelu Šumaheru. Ne znamo da li su to originalni papiri, ali jasno je da je dokumentacija ukradena. Krađa je prijavljena", izjavila je Sabina Kem za nemačke medije.

Porodica Mihaela Šumahera je nakon prebacivanja bivšeg nemačkog sportiste u Švajcarsku zamolila javnost da "poštuje dugu fazu rehabilitacije, koja će biti isključivo privatnog karaktera".

"Sadržaj svakog lekarskog izveštaja je potpuno privatan i poverljiv i ne sme da izađe u javnost. Zbog toga ćemo podneti krivične prijave protiv svakoga ko objavi i sitnicu koja ima veze sa izveštajima lekara", dodala je Kem.

Šumaher je na skijanju 29. decembra doživeo tešku povredu glave zbog čega je šest i po meseci proveo u komatoznom stanju. Najuspešniji je vozač Formule 1 u istoriji sa 91. pobedom u karijeri i sedam titula šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC