• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Još jedan odlazak iz Zvezde

Autor mondo.rs

Nakon odlaska iz Crvene zvezde, novi klub crnogorskog vaterpoliste Nikole Vukčevića biće turski šampion Galatasaraj za koji igraju Srbin Slobodan Nikić i Crnogorci Vjekoslav Pasković i Miloš Šćepanović.

 VATERPOLO: Još jedan odlazak iz Zvezde Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Posle Marka Avramovica, Andrije Prlainovića, Nikole Rađena, Borisa Vapenskog... još jedan igrač napustio je Crvenu zvezdu.

Reč je o Crnogorcu Nikolu Vukčeviću, koji se  usmeno dogovorio sa Galatasarajem i narednih dana očekuje ga potpisivanje ugovora na dve godine uz mogućnost produžetka na još jednu.

"Došli su u Beograd da razgovaraju sa nekoliko igrača, između ostalih i sa mnom. Svidela mi se ideja, klub ima visoke ambicije. Pominje se čak i organizacija fajnal-siksa Lige šampione, ne ove, nego naredne sezone. Sve to me privuklo da odem u Galatasaraj. Ako sam već morao da idem iz Zvezde, mislim da sam izabrao najbolju opciju", rekao je Vukčević "Pobjedi".

On je sa Crvenom zvezdom osvojio Superkup Evrope, titulu i Kup u Srbiji. Beograđani, ipak, nisu uspeli da zadrže kostur tima, pre svega zbog finansijskih problema.

"Osvojili smo praktično sve, ali počeli su igrači da odlaze - Prlainović, Rađen, Vapenski… To mi je bio znak da treba da potražim novu sredinu. Bilo je lepo i uspešno, ali to je sport, idemo dalje", rekao je Vukčević.

U Galatasaraju mu neće biti potrebno mnogo mnogo vremena da se adaptira. Njegovi zemljaci - Šćepanović i Pasković su prošle nedelje potpisali nove, dvogodišnje ugovore.

"Dosta je naših igrača, tamo je i Nikić, treba da potpiše i Kljajević iz Zvezde… Neće biti problema što se tiče privikavanja", uveren je Vukčević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC