• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole šampion: Titula za Jelenu i bebu!

Najbolji teniser na svetu posvetio još jedno osvajanje Vimbldona svojoj trudnoj devojci, budućoj supruzi. Takođe, setio se i Jelene Genčić.

Čeličnim živcima, snažnom voljom i boljom igrom od čuvenog Rodžera Federera, Novak Đoković ponovo je osvojio Vimbldon!

Posle velike borbe, pet odigranih setova, Srbin je još jednom podigao trofej najprestižnijeg turnira na svetu i vratio se na prvo mesto ATP liste, koje mu i pripada!

"Pre svega, čestitam Rodžeru na sjajnom turniru i borbi danas. Bio je to strašan meč. On je veličanstven šampion i pravi primer velikog atlete. Poštujem tvoju karijeru, sve što si uradio i hvala što si me pustio da pobedim danas", izjavio je Đoković posle meča.

 Iako nije iskoristio prvu meč loptu, u četvrtom setu, Srbin je sačuvao mir, posle čega je znao da nađe put ka pobedi. Švajcarac je odservirao as, pogodivši liniju.

"Nadao sam se da će da promaši prvi servis, ali se to nije desilo. To se retko dešava. Zato ii ma 17 Gren slem titula i zato i jeste najuspešniji teniser ikada, jer u najtežim trenucima igra najbolji tenis. Nije bilo lako da se regrupišem, da vratim fokus i energiju. Ovaj turnir sam uvek igrao sa ciljem da ga osvojim", objasnio je Nole.

Potom je na trofej "ugravirao" posvetu.

"Na ovom turniru sam gledao prvi meč u životu, kada sam imao pet godina i zahvalan sam na prilici da držim ovaj trofej. Pre svega, posvetio bih trofej svojoj budućoj supruzi i budućoj bebi. Postaću otac, to je veliko zadovoljstvo. Posvećujem turnir i roditeljima, porodici, braći, timu, koji žrtvuju svoje slobodno vreme i život da bi bili uz mene...  Takođe, titulu posvećujem svom prvom treneru, koja me je naučila osnovama ove igre, pokojnoj Jeleni Genčić", rekao je šampion iz Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC