• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković prestigao Bekera, dostigao Mekinroa

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, prestigao je par teniskih velikana na "večnoj listi" osvojenih Gren slemova. Pročitajte ko su mu naredne "mete", a koga je ostavio za sobom.

U teniskoj eri koju su svi godinama zvali "doba Rodžera Federera i Rafala Nadala", igra i jedan teniser koji remeti taj koncept - Novak Đoković.

Srpski as, i zvanično najbolji igrač na svetu, osvojio je u nedelju svoj SEDMI Gren slem pehar i tako napravio značajan korak na listi teniskih besmrtnika.

Pored četiri trofeja Australijan opena i jednog US Opena, Novak je u nedelju svom prvom peharu Vimbldona, osvojenom 2011, dodao još jedan.

Pobedom nad Rodžerom Federerom u velikom finalu, za pamćenje, srpski teniser došao je na deobu 13. mesta liste najvećih teniskih šampiona!

Sa sedam osvojenih Gren slem titula, Đoković se izjednačio sa Matsom Vilanderom, Džonom Mekinroom, Reneom Lakostom i još petoricom velikana.

Istovremeno, prestigao je šestoricu legendarnih tenisera, među kojima su i Stefan Edberg, Boris Beker, Lorens Doerti, Džek Kroford i drugi...

"Stigao je još jedan sa kojim ću morati da delim rekord", rekao je Mekinro posle vimbldonskog finala i još jedne Đokovićeve pobede.

Naravno, prvo mesto na tabeli zauzima Rodžer Federer. Pogledajte je, dosta govori o veličini srpskog tenisera i uspehu svega što je do sada uradio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC