• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Janović: Srbiji svaka čast!

Autor mondo.rs

Kapiten “ajkula” Nikola Janović nije skrivao tugu zbog poraza u polufinalu Evropskog prvenstva u Budimpešti, ali je još jednom dokazao da je veliki sportsmen komentarom “Srbiji svaka cast”.

'Na kraju smo posustali u odbrani. Nismo do kraja verovali u pobedu. Žao mi je zbog toga. Srbija je bila na kolenima, ali svaka im čast. Promenili su golmana, i to im je izgleda bila dobitna kombinacija. Nismo pomislili da je meč gotov, ali moram reći da je Srbija jedna izuzetna ekipa”, prokomentarisao je nakon meča u Budimpešti kapiten “ajkula”. 

 Janović smatra da su kola krenula nizbrdo u trenucima kada je prednost još uvek bila velika u korist njegovog tima.

“Posle velike prednosti koju smo imali, primili smo dva tri laka gola. Kasnije se uvukla nesigurnost, igrač više nam je konstantno bio loš tokom utakmice. Žao mi je zbog nekih momaka u našoj reprezentaciji, jer su retki trenuci kada možete da dođete do finala. Propustili smo ovu šansu, ali nam ostaje da igramo za treće mesto. Biće jako teško ali moramo dati sve od sebe. Treba smoći snage protiv Italijana koji će uraditi sve da dođu do medalje”, rekao je Janović.

Selektor crnogorske reprezentacije Ranko Perović smatra da je u finale otišao srećniji tim.

''Odigrali smo dobre dve četvrtine. Posle toga je Srbija odigrala mnogo bolje odbranu. Imali smo jako puno ličnih, teško se bilo braniti. Na kraju, možda i dve srećne situacije za njih, dve odbijene lopte. Kao što smo očekivali teška, neizvesna utakmica, pobedio je srećniji tim. Išlo je previše dobro, dve četvrtine su bile odlične, a onda...'', ostao je nedorečen Perović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC