• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelenić: Očekujem da Šefik ostane

Autor mondo.rs

Predsednik vaterpolo kluba Crvena zvezda nije mogao da kaže nešto više o izgledu tima za sledeću sezonu. "Ima još vremena..."

 Jelenić: Očekujem da Šefik ostane Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dvostruki uzastopni osvajač "duple krune" i prvak Evrope 2012/13, ovog leta je ostao bez više od pola trofejne ekipe.

U inostranstvo su se otisnuli Andrija Prlainović, Nikola Rađen, Boris Vapenski, Marko Avramović, Amerikanac Džon Man... Doveden je samo juniorski reprezentativac Radomir Drašović, dok je Nikola Eškert vraćen sa pozajmice.

U utorak se Beogradom pronela vest da će iskusni golman Denis Šefik i u 39. godini stajati na golu Crvene zvezde, što smo pokušali da proverimo kod predsednika kluba Viktora Jelenića...

"Očekujem da će Šele ostati, ali to još nije završeno. Nije gotovo dok se ne potpiše".

Jelenić nije želeo da se upušta u priču o finansijskim problemima zbog kojih je prošlosezonski sastav desetkovan i koji će sigurno diktirati rejting budućih pojačanja. Nije bilo odgovora ni na pitanje da li će mesta Prlainovića, Rađena i ostalih asova popuniti igrači drugih domaćih klubova, da li je koncept za sledeću sezonu koncept podmlađivanja...

"Ima vremena. Prelazni rok traje još mesec dana".

Upitan kakva će biti sudbina reprezentativca Save Ranđelovića i braće Rašović - Viktora i Strahinje, prvi čovek crveno-belih odgovorio je da su oni "pod ugovorom" i da će ostati u Zvezdi, kao i trener-selektor Dejan Savić.

Podsetimo da Crvena zvezda, Radnički iz Kragujevca, Partizan i Vojvodina od oktobra treba da igraju novoformiranu Regionalnu ligu, zajedno sa klubovima iz Hrvatske (njih osam), Crne Gore (tri) i Slovenije (jedan).

Ako ne bude dramatičnih promena, svi naši klubovi, uz eventualni izuzetak Vojvodine, imaće manje ili više slabije timove nego minule sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC