• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smotra "vespaša" u Banjaluci

Autor mondo.ba

U Banjaluci će od 8. do 10. avgusta 2014. godine biti održan II Vespa skup. Iz Vespa kluba Banjaluka, koji je domaćin skupa, poručuju da će okupljanje "vespaša" u gradu na Vrbasu postati tradicionalna manifestacija.

Centralni događaj - smotra "vespaša", biće održan na platou ispred Narodnog pozorišta Republike Srpske, 9. avgusta sa početkom u 10 časova. Pored domaćina, ove čuvene motore predstaviće i gosti z Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Italije I Austrije.

Iako je osnovan u septembru 2012. godine, Vespa klub Banjaluka je do sada privukao pažnju velikog broja Banjalučana. Klub broji 50 članova. Kao sekcija, prisustvovali su susretima "vespaša" u Beogradu, Dubrovniku I Umagu.

Predsjendik udruženja, Aleksandar Rajačić , izrazio je zahvalnost Turističkoj organizaciji grada Banjaluka što je prepoznala kvalitet i značaj ove manifestacije.

Za vrijeme II Vespa skupa planiran je i rafting na Vrbasu za učesnike smotre, što će doprinijeti promociji Vrbasa i turističkih potencijala Banjaluke. On je skrenuo pažnju na iskustvo "vespaša" sa smotre u Dubrovniku gdje je organizator za vrijeme trajanja skupa omogućio defile "vespaša" Stradunom koji je inače blokiran za saobraćaj.

Posebno ih je oduševilo I iskustvo iz Umaga, gdje je Turistički savez smotru "vespaša" uvrstio u turističku ponudu Istarske županije.

Prijatelj II Vespa skupa je i "Didaco Commerce", koji će uručiti poklone "vespašima", te za vrijeme trajanja manifestacije promovisati svoju novu mirisnu liniju - Vespa muški i ženski parfem, inspirisan upravo ovim kultnim italijanskim motorom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC