• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Srbija bez završnog turnira

Autor mondo.rs

Odbojkašice Srbije porazom od Južne Koreje oprostile se od nastupa na finalnom turniru Gran prija u Japanu.

 ODBOJKA: Srbija bez završnog turnira Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Najbolje odbojkašice Srbije poražene su od selekcije Južne Koreje u trećem meču trećeg vikenda Gran prija u Makau.

Izabranice Zorana Terzića nadigrane su rezultatom 3:1 (20:25, 25:23, 25:19, 26:24) čime su završile učešće u tom prestižnom takmičenju ove sezone.

"Zvuči neverovatno, ali je izgledalo da je ekipa koja je izgubila sve šanse za Fajnal siks izgledala motivisanije i igrala sa mnogo više energije nego ekipa koja je imala praktično sve u svojim rukama, da uz jednu normalnu igru zabeleži pobedu i završni turnir", rekao je selektor Zoran Terzić posle poraza u Makau.

Srbija je dobila prvi set, a u drugom je imala 22:18, ali je tada Koreja krenula u borbu na sve ili ništa i stigla do potpunog preokreta.

"Taj period igre kada smo vodili 1:0 i imali 22:18 nije posledica naše dobre igre, već Koreja nije igrala nešto dobro. Kada su one pojačali servis, nismo imali šanse. Od početka Gran prija se ponavlja priča da nismo odigrali dve uzastopne dobre utakmice. Nijedan jedini put", rekao je selektor Srbije, koji je kada su kola krenula nizbrdo, u četvrtom setu potpuno izmenio sastav, i pružio šansu igračicama koje do tada nisu mnogo igrale.

Srbija je porazom u trećem meču u Makau izgubila sve šanse da se plasira na završni turnir Gran prija, koji se ove godine igra od 20. do 24. avgusta u Tokiju.

Selektor terzić rekao je da sada njegova ekipa mora da se okrene Svetskom prvenstvu, koje se održava krajem septembra u Italiji, i da do tada popravi igru.

"Da bismo na Svetskom prvenstvu imali nekakav rezultat kome se nadamo, potrebno je da igramo više dobrih utakmica u kontinuitetu. Ima još vremena, naravno, ali mora mnogo toga da se popravi i što se tiče treninga i što se tiče psihologije, i nadam se da ćemo uspeti", rekao je Terzić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC