• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US OPEN: Filip za srpski trio u glavnom žrebu!

Autor mondo.rs

Neće biti Tipsarevića i Troickog, ali tu su Đoković, Lajović i Krajinović, koji je uspešno prošao kroz kvalifikacije za US Open.

 US OPEN: Filip za srpski trio u glavnom žrebu! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Da nije bilo suspenzija i teških povreda i operacija, verovatno bismo imali čak petoricu tenisera u glavnom žrebu singla na US Openu.

Ovako, uspešnim prodorom Filipa Krajinovića kroz kvalifikacije, dobili smo trio naših asova među 128 tenisera koji će početi takmičenje na betonu Flašing Meduza u borbi za poslednji gren slem sezone.

Krajinović je u petak uveče po našem vremenu pobedio Argentinca Huana Injasija Londera rezultatom 7:5, 6:2 i plasirao se drugi put među učesnike GS turnira, posle Rolan Garosa 2012. godine.

Organizatori još nisu saopštili protiv koga će Srbin igrati u 1. kolu, a protivnici mogu da mu budu i idealni i po meri i teški. Naime, sa pobednicima kvalifikacija žrebani su(5) Miloš Raonić, Radek Štepanek, Benjamin Beker, David Gofan, Paolo Lorenci, Tim Smiček, Martin Klizan, Jevgenij Donskoj, Stiv Džonson, Žil Simon, Lukas Rosol, Filip Kolšrajber, Aleksandar Nedovjesov, Pablo Koreno Busta i, na kraju, sam kvalifikant.

Filipe, srećno!

US Open, na kojem neće biti Rafaela Nadala, branioca titule, počinje u ponedeljak. Prvi noslac Novak Đoković sastaće se sa Argentincem, Dijegom Sebastijanom Švarcmanom, dok će se Dušan Lajović sastati sa poljskim divom Jeržijem Janovicem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC