• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ortega: Moraćemo mnogo bolje

Autor mondo.ba

Trener Vesprema Karlos Ortega čestitao Borcu na dobroj partiji i rekao da njegova ekipa mora bolje u narednim mečevim, ako želi da ostvari svoje ambicije. Trener Banjalučana zadovoljan borbenošću svoje ekipe.

Borac m:tel i Vesprem odigrali su dobar meč u kojem je favorit opravdao očekivanja, ekipa Vesprema slavila je rezultatom 33:29.

Trener pobjedničke ekipe poslije utakmice rekao je da je zadovoljan rezultatom, ali očekuje i više od svoje ekipe.

"Znali smo da će biti teško, znali smo kakvu odbranu igraju ovdje, ali i da su mijenjali ekipu pred početak sezone. Čestitam ekipi Borca na dobroj igri a mi ćemo morati igrati bolje ako želimo da ostvarimo naše ciljeve u SEHA ligi i Ligi šampiona", rekao je Ortega.

Vesprem prvi put nastupa u SEHA ligi ove sezone, trener Ortega ističe da će njen kvalitet mnogo značiti mađarskoj ekipi zbog njenih ambicija u Ligi šampiona.

"Iako je još rano, mogu da kažem da je SEHA liga dosta jača od mađarske lige. Sa druge strane mnogo je više putovanja, imamo manje vremena d ase pripremamo za utakmice i treniramo, ali sama kompetitivnost SEHA lige će nam dobro doći".

Trener Borca Igor Rađenović nije bio kritičan prema svojoj ekipi uprkos porazu.

"Bilo je jako teško, jer oni imaju 13, 14, ili 15 igrača koji su kvalitetni i mogu u svakom trenutku da daju doprinos, a mi imamo 7-8. Očekivao sam naš pad oko 40-50 minuta,, on se i desio, ali uspjeli smo da se vratimo u meč i odigramo do kraja", rekao je Rađenović.

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima Borca povratnik Milan Đukić takođe je istakao povratak ekipe poslije pada sredinom drugog poluvremena.

"Pokazali smo karakter, vratili smo se u utakmicu i završili ju sa četiri gola zaostatka protiv ovako jake ekipe. Ponosan sam na svoju ekipu", rekao je Đukić.

Lijevi bek Vesprema Mirsad Terzić zahvalio se Gradu Bajaluci i Borcu na dobrodošlici.

„Lijepo je doći i igrati ovdje. Ovdje je uvijek bilo teško igrati, možda to Mađari ne znaju, ali znao sam da će biti komplikovano. Mi možemo bolje, nadam se da ćemo to pokazati već u sljedećoj utakmici“.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC