• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Andrea Arsović prva Srpkinja u Riju!

Autor mondo.rs

Reprezentativka Srbije u streljaštvu obezbedila vizu za učešće na Olimpijskim igrama 2016 u Riju. Na SP u Granadi osvojila peto mesto u disciplini vazdušna puška.

 Andrea Arsović prva Srpkinja u Riju! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Andrea Arsović, srpska reprezentativka u streljaštvu, zauzela je peto mesto vazdušnom puškom na Šampionatu sveta u Granadi i osvojila kvotu za učešće na Olimpijskim igrama u Riu 2016.

Arsovićeva je nakon odličnog rezultata u kvalifikacijama i upucanih 418,6 krugova, takmičenje u disciplini vazdušna puška završila na petoj poziciji sa 143,3 krugova.

U ekipnom delu takmičenja, ženska reprezentacija Srbije je vazdušnom puškom osvojila treće mesto sa ukupnim rezultatom od 1.244,3 krugova (Arsović 418,6 Maksimović 414,4 i Biserčić 411,3) u konkurenciji od 31 selekcije sveta.

"Presrećna sam zbog osvojene vize za Rio i činjenice da sam prva Srpkinja koja je uzela kvotu za učešće na Olimpijskim igrama. Malo sam tužna što u finalu pojedinačno nisam uzela medalju, ali nadam se boljem rezultatu u nastavku takmičenja", rekla je Arsovićeva

Ona takmičenje nastavlja u četvrtak, 11. septembra, kada je na programu nadmetanje u disciplini malokalibarska puška trostav.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC