• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija čuva Šumija

Autor mondo.rs

Zbog brojnih znatiželjnih novinara i fotoreportera koji su počeli da opsedaju kuću bivšeg šampiona Formule 1 posle njegovog povratka iz bolnice, Švajcarska je angažovala policiace kako bi sačuvali njegovu privatnost.

Švajcarski policajci imaju pune ruke posla. Oni su angažovani na obezbeđenju okoline kuće legende Formule 1 Mihaela Šumahera, koji je pre nekoliko dana napustio bolnicu u Lozani, u kojoj se oporavljao posle teške povrede glave zarađene na skijanju u Francuskoj krajem 2013. godine.

Veliki broj policajaca raspoređen je u okolini Ženevskog jezera, u mestu Gland, gde Šumaher živi sa porodicom, kako bi zaštitili njegovu privatnost, budući da su poslednjih dana novinari i fotoreporteri počeli da opsedaju njegovo imanje u želji da ga fotografišu prvi put od kada je doživeo tešku nesreću, zbog koje je više meseci proveo u komi.

"Ne želemo da ljudi narušavaju njegov mir. Poicija je zato u prijateljskomn tonu rekla novinarima koji su bili na privatnom posedu Šumahera da ga napuste", potvrdio je za nemački "Bild" portparol policije Pjer Olivije Godar.

Šumaherova porodica, svesna da će biti na udaru javnosti, već ranije je angažovala privatno obezbeđenje.

Šumaher je po povratku iz rehabilitacione klinike u Lozani okružen potpunom medicinskom negom, uključujući medicinske sestre i fizioterapeute, a prema oceni Sabine Kem, njegovog predstavnika za medije, očekuje ga je još jako dug put oporavka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC