• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moraće da pobede Rusiju, Amerika je bila jača

Autor mondo.rs

Odbojkašice Srbije nisu uspele ni set da osvoje protiv SAD u derbiju Grupe F na Svatskom prvenstvu. Šansa za treću fazu postoji - pobeda protiv Rusije u nedelju.

Cilj selekcije Srbije protiv Amerikanki, u 6. kolu Grupe F na Svetskom prvenstvu u Italiji, bio je da jakom odbranom parira super kvalitetnom rivalu i da efikasnim napadom osvaja poene za plasman u treću fazu.

Izabranice Zorana Terzića nisu uspele da podignu nivo igre i to ih je koštalo drugog poraza - 0:3 (22:25, 20:25, 22:25).

Selekcija SAD delovala je znatno bolje, pre svega u polju, dok su joj napadi bili ubojiti i nerešivi. Amerikanke su mnogo manje grešile, pogotovo u završnici setova.

Šansa za drugi krug je ostala i Srbiji je sada neophodna pobeda protiv Ruskinja u poslednjem kolu. Ključni duel igra se u nedelju u Veroni od 17 sati.

Prvi set u većem delu svog toka bio je u egalu. Nijedan tim nije uspeo da napravi razliku, ali su Amerikanke imale manji broj grešaka u prelomnim momentima, veću koncentraciju, pogotovo prilikom servisa, što im je bilo dovoljno za vođstvo 25:22.

Srbija je u drugom setu non-stop bila u zaostatku, ali je uspevala da održi neizvesnost, sve do rezultata 18:19 i servisa za SAD. Suzana Ćebić je pogrešila i kola su krenula nizbrdo. Serijom 6:2 Amerikanke su privele set kraju i povele 2:0.

I poslednji deo meča bio je isti kao prethodna dva. Egal do finiša, sa blagim zaostatkom Srbije, a onda jak nalet Amerikanki i greške Srpkinja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC