• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: "Zrelo" za prvu pobjedu

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener rukometaša Borca m:tel Igor Rađenović i lijevo krilo Marko Ćeranić očekuju prvu pobjedu u regionalnoj SEHA ligi ove sezone protiv Vojvodine (srijeda, 20 h). "Svaki drugi rezultat osim pobjede smatraćemo neuspjehom".

 Borac m:tel: "Zrelo" za prvu pobjedu Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučki "Velikan iz Gospodske ulice" ove sezone u SEHA ligi nije osvojio nijedan bod poslije pet odigranih utakmica.

Težak raspored i mečevi protiv renomiranih timova kakvi su Meškov Brest, Vardar, Vesprem i Tatran Prešov ruku na srce nisu ostavili mnogo prostora za nadu, ali ni problemi s povredama igrača, koji su u dobroj mjeri "kumovali" dosadašnjim neuspjesima crveno-plavih u regionalnom takmičenju.

Čini se da je sad red došao i na uspjehe, reklo bi se i "krajnje je vrijeme" jer u srijedu u dvoranu "Borik" dolazi novosadska Vojvodina, tim koji je u šest dosadašnjih mečeva osvojio jedan bod protiv Radničkog (24:24). Šampion Srbije je uz dužno poštovanje ekipa s kojom Borac može i mora ravnopravno da se nosi!

"Konačno osjećamo pozitivne vibracije poslije pet prvih kola u kojima nismo zabilježili nijednu pobjedu. Raspored je bio težak, igrali smo četiri susreta sa ekipama koje igraju Ligu šampiona i na žalost s njima se ne možemo mjeriti. Jedinu šansu za bodove imali smo protiv Radničkog u Nišu, ali smo igrali oslabljeni neigranjem Nemanje Bezbradice i Mirka Mikića zbog povreda. Takođe, osim njih probleme sa povredama imali su i Ratko Nikolić i Milana Đukić, pa sad konačno dočekujemo utakmicu u punom sastavu", izjavio je trener Banjalučana Igor Rađenović novinarima u dvorani "Borik".

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Jedan od pluseva za Borac m:tel će prema njegovom mišljenju biti i izostanak kapitena Novosađana Uroša Elezovića, koji je povrijeđen.

"Vojvodina ima takođe problema sa povredama, sigurno neće igrati kapiten Elezović, što će nama umnogome olakšati posao, posebno u napadu. Bez obzira, očekujem tešku i neizvjesnu utakmicu, jednu tvrdu bitku sa malo golova, ali nadam se pobjedi na kraju", dodao je i na kraju naglasio:

"Svaki drugi rezultat osim pobjede smatraćemo neuspjehom".

S šefom struke šampiona Bosne i Hercegovine složio se i rukometaš Marko Ćeranić.

"Dosad smo odigrali jako teške mečeve, imali smo i jedan kiks u Kragujevcu, ali sada među nama igračima je atmosfera na visokom nivou i mislim da je Borac sazrio za prvu pobjedu. Novosađani jesu dobra ekipa, ali imamo velike šanse za uspjeh. Riješili smo probleme s povredama, oni igraju bez kapitena i to je naša prilika za prve bodove u SEHA ligi", rekao je Ćeranić.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

SEHA liga, parovi šestog kola

Nekse - Tatran Prešov 26:27

Borac m:tel - Vojvodina (srijeda, 20 h)

Vardar - Radnički (22. oktobar)

Zagreb - Metalurg (5. novembar)

Vesprem -Meškov Brest (5. novembar)

Tabela: Vesprem 18, Vardar 15, Tatran Prešov 12, Zagreb 9, Meškov Brest 9, Metalurg 6, Radnički 4, Nekse 3, Vojvodina 1, Borac m:tel 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC