• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sramota: Plaćao orgije iz humanitarnog fonda?!

Autor mondo.rs

Igrač Vikinga iz Minesote pod optužbom da je novcem iz svoje humanitarne fondacije plaćao za seks!

Adrijan Piterson (29) pod istragom je zbog incidenta koji se dogodio sredinom septembra, kada je pretukao svog sina, a u okviru istrage "isplivao" je i podatak da je navodno kreditnu karticu svoje humanitarne fondacije koristio da bi plaćao seks.

Piterson, njegov rođeni brat i ujak, kao i četiri neimenovane žene, prijavili su se u hotel 2011. godine. Soba u kojoj su prenoćili plaćena je, navodno, karticom fondacije "All day" čiji je igrač Vikinga osnivač.

Piterson je preko svojih advokata potvrdio da je "više ljudi imalo seks" tokom te noći u toj sobi, ali tvrdi da "ne bi to baš nazvao orgijama".

Detalji celog slučaja nisu najjasniji, pošto je Piterson najpre rekao da takva kartica ne postoji, zatim da postoji ali da je niko od njih te večeri nije koristio, a zatim je potpuno promenio ploču i rekao da je karticom sobu platio njegov ujak.

PR služba sportiste odbacuje sve optužbe vezane za navodno orgijanje, ali se slučaj nasilja nad detetom i dalje odvija pred sudom u Teksasu. Piterson se tereti za nanošenje teških telesnih povreda detetu, pošto je svog četvorogodišnjeg sina izudarao granom drveta po leđima, zadnjici, genitalijama i nogama.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC