• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

F1: Marusija (ne) menja Bjankija

Ekipa Marusija prijavila je vozača Aleksandera Rosija za predstojeću trku Formule 1 za Veliku nagradu Rusije, ali to ne znači da će on i nastupiti u Sočiju.

Tim Marusija je sudijama trke u Sočiju prijavio učešće vozača Maksa Čiltona i Aleksandera Rosija, koji bi u ekipi trebalo da zameni teško povređenog Žila Bjankija. Ipak, još nije odlučeno da li će Amerikanac nastupiti u Sočiju, jer Marusi , iz poštovanja prema Bjankijevoj porodici želi "da uradi pravu stvar".

Prijavljivanjem Rosija Marusija je poštovala pravila, ali postoji šansa da Čilton bude jedini njen vozač u trci koja se vozi u nedelju od 13 časova.

Vozači će na svojim kacigama imati zalepljene nalepnice "Svi za Žila #17", što je broj 25-godišnjeg Francuza u šampionatu.

"Svi mislimo na Žila. Biće nam teško. Vozićemo za njega i biti profesionalni koliko možemo, ali sigurno ćemo u mislima biti sa njim, moliti se za njega", rekao je dvostruki svetski šampion, vozač Ferarija Fernando Alonso.

Žil Bjanki zaradio je teške povrede glave prošle nedelje tokom trke za Veliku nagradu Japana, nakon čega je hitno operisan, a njegovo stanje ocenjeno je kao "kritično ali stabilno". On je u završnici trke pri velikoj brzini udario u kran koji je odvozio sa staze bolid Zaubera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC